Zonguldak’ta panik anları: Taksi durağında bir şahıs ‘bomba var, patlayacak’ diye bağırdı

Zonguldak’ta bilinmeyen bir numaradan taksi durağını arayan şahıs, ‘bomba var, patlayacak’ şeklinde sözler kullanınca taksi şoförleri hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis yaptığı aramada şüpheli bir pakete rastlanmadığını bildirdi ve soruşturma başlattı.

01.08.2024-10:24 - (Son Güncelleme: 01.08.2024-10:24) Zonguldak’ta panik anları: Taksi durağında bir şahıs ‘bomba var, patlayacak’ diye bağırdı

Zonguldak’ta bir şahsın asılsız ihbarı büyük panik yarattı. Zonguldak'ta bir taksi durağına yapılan bomba ihbarı, gece saatlerinde paniğe neden oldu. Saat 23.00 sıralarında Uzunmehmet Caddesi üzerinde bulunan Merkez Taksi durağını arayan kimliği belirsiz bir kişi, "Durakta bomba var, kaçın" diyerek taksicileri uyardı. Şüpheli telefonun ardından büyük panik yaşayan taksiciler, durumu hemen polise bildirdi.

Polis olay yerine geldi

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, çevrede geniş çaplı bir arama başlattı. Yapılan detaylı incelemelerde herhangi bir şüpheli duruma rastlanmadı. Polis, olayla ilgili olarak taksicilerin ifadesini aldı ve duruma ilişkin tutanak tuttu.

Zonguldak’ta panik anları: Taksi durağında bir şahıs ‘bomba var, patlayacak’ diye bağırdı

30 yıldır ilk kez böyle bir şey görüyorum

Taksi durağında 30 yıldır çalışan Erol Özışık (51), olay anını şöyle anlattı: "Saat 11'i 5 geçe bir telefon geldi. 15-16 yaşlarında bir çocuğun sesine benziyordu. 'Abi kaçın duraktan, bomba var. Patlayacak' dedi. İlk başta inanmadan telefonu yanımdaki arkadaşıma verdim. Ona da aynı şeyleri söyledi. Hemen emniyeti aradık. Polis gelip inceledi, şu anlık bir şey yok. Numara görünmedi. Taksilerimizi boşalttık, arama yapıldı. Asılsız bir ihbar olduğunu düşünüyoruz. 30 yıldır buradayım, ilk defa böyle bir şey gördüm."

Polis ekipleri, yapılan ihbarın asılsız olduğuna kanaat getirirken, bölgedeki güvenlik önlemlerini bir süre daha devam ettirdi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, taksiciler günlük işlerine geri döndü. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal