Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor Finalde!

Antalyaspor bugün saat 20.45'de başlayan yarı final karşılaşmasında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Antalyaspor adını finale yazdırdı.

17.03.2021-22:59 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-22:59) Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor Finalde!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 ile geçerek finale yükseldi. 

Oldukça yüksek bir tempoda başlayan mücadeleye Antalyaspor etkili başlayan taraftı. Alman yıldızı Lukas Podolski'nin 18. dakikada ağlara gönderdiği gol ile öne geçen Antalyaspor ilk yarıyı bu gol ile önde kapattı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca kırmızı beyazlılar soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte daha baskılı olan taraf Aytemiz Alanyaspor'du. Konuk ekibin baskılı oyununa karşı iyi bir savunma örneği gösteren Antalyaspor bu baskıdan gol yemeden çıktı. Alanyaspor dakikalar ilerledikçe almış olduğu riskleri arttırınca savunmada büyük boşluklar vermeye başladı. Dakikalar 82'yi gösterirken bulmuş olduğu kontra atak fırsatını gole çeviren Hakan Özmert ile farkı 2'ye çıkaran Antalyaspor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 21 yıl sonra finale yükseldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal