Zeyyat Kafkas’a 'En İyi Spor Adamı' Ödülü

Trabzon'da düzenlenen ödül töreninde Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, 'En iyi spor adamı' unvanına layık görüldü.

14.10.2024-21:02 - (Son Güncelleme: 14.10.2024-21:02) Zeyyat Kafkas’a 'En İyi Spor Adamı' Ödülü

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Ödül Aldı

Trabzon'da gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ödül töreninde, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas 'En iyi spor adamı' ödülüne layık görüldü.

Başkan Genç: Amatör Spora Önem Veriyoruz

Törenin yapıldığı Kadir Özcan Tesisleri'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yaptığı konuşmada, amatör sporun gelişmesine verdikleri önemi vurguladı.

Genç, amatör spor gruplarının Trabzon’un spor alanındaki ilerlemesine katkı sağladığını belirtip, “Avrupa Gençlik Olimpiyatları ve Liseler Arası Olimpiyatlar gibi büyük organizasyonlar, amatör sporcularımızın gayretleriyle gerçekleşti. Bu ruhu yaşatmalı ve spora gönül veren gençlerimize destek vermeliyiz.” şeklinde konuştu.

Müdür Arıcı: Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyoruz

İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcı, amatör sporların profesyonelliğin temeli olduğunu ifade ederek, gelecekte Trabzonspor ve olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirdiklerini belirtti.

Başkan Kurt: Sporcularımızın Değerini Bilmeliyiz

ASKF Trabzon Şube Başkanı Zeki Kurt, zor koşullar altında Avrupa şampiyonu olan sporcuların şehir ve ülke için bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Ayrıca, sporcuların kalması için desteklenmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Kafkas’tan Teşekkür Mesajı

Törenin sonunda, Zeyyat Kafkas ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten aldı. Kafkas, “Bu ödülü tüm amatör ruhumla kabul ediyorum. Amatör sporun amacı sadece başarı değil, aynı zamanda iyi bireyler yetiştirmektir.” dedi ve Amatör Spor Haftası’nı organize edenlere teşekkür etti.

Trabzon'da Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen ödül töreninde, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı...

Trabzon'da Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen ödül töreninde, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas'a (solda) "En iyi spor adamı" ödülü verildi. Kafkas'a ödülünü, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç (sağda) takdim etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal