Zeynep Dirvana kimdir, kaç yaşında ve nereli? Zeynep Dirvana Ali Karacan olayı nedir?

Türkiye’nin zengin isimlerinden birisi olan Zeynep Dirnava yalısında kiralık olarak oturan iş insanı Ali Karacan’dan 9 yıldır kira almadığını iddia etti. Bu olay sosyal medyada gündem oldu. Peki Zeynep Dirvana kimdir, kaç yaşında ve nereli? Zeynep Dirvana Ali Karacan olayı nedir? Soruların yanıtı haberimizde…

15.08.2024-17:40 - (Son Güncelleme: 15.08.2024-17:40) Zeynep Dirvana kimdir, kaç yaşında ve nereli? Zeynep Dirvana Ali Karacan olayı nedir?

Zeynep Dirvana yalısı ve Zeynep Dirvana Ali Karacan terimleri arama motorlarının en çok araştırılan terimleri arasında yer aldı. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Zeynep Dirvana, Kanlıca'da bulunan yalısıyla ilgili yaşadığı sorunlarla gündeme oturdu. Yalıda 24 yıldır kiracı olarak oturan iş insanı Ali Karacan'ın, son dokuz yıldır kira ödemelerini yapmadığı iddiası, büyük yankı uyandırdı. Olayın ardından vatandaşlar, Ali Karacan ve Zeynep Dirvana arasındaki bu gerginliği araştırmaya başladı.

Zeynep Dirvana kimdir?

Zeynep Dirvana, Karacan’ın kira ödemekten kaçındığını ve yasal mücadelenin kazanılmasına rağmen Karacan'ın evi boşaltmadığını belirtti. Dirvana, Karacan’ın çevresine yalıyı kendi mülküymüş gibi tanıttığını da iddia ederek, bu durumun kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Zeynep Dirvana kimdir, kaç yaşında ve nereli? Zeynep Dirvana Ali Karacan olayı nedir?

Dirvana, hukuki sürecin detaylarını paylaştı: "Çevresine 'Yalı benim' diyor, bu nasıl bir yüzsüzlük? Mahkemeyi kazandım, ancak evimden çıkmıyor. Tahliye için çilingir ve polisle kapıya gittik, ama sekiz dakika içinde icra memuruna 'Tahliye durdurulmuştur' diye telefonla tebligat geldi. Şu anda istinaf mahkemesindeyiz ve umarım yakında bir çözüm bulunur."

Zeynep Dirvana Ali Karacan olayı nedir?

Kanser tedavisi görmekte olan Zeynep Dirvana, yaşadığı bu stresin sağlığını olumsuz etkilediğini belirterek, "Bu adam yüzünden kanser oldum. Artık kendi evimde yaşayıp, ahir vaktimi orada geçirmek ve orada ölmek istiyorum," şeklinde konuştu. Durumun hukuki süreçle çözülmesini beklediğini dile getiren Dirvana, bu zorlu süreçte son derece yıprandığını ifade etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal