Zeybekci: "Kürt kardeşlerim benim vatanımın evlatlarıdır"

Nihat Zeybekci, AK Parti Baklan İlçe Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

26.10.2024-17:35 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-17:35) Zeybekci: "Kürt kardeşlerim benim vatanımın evlatlarıdır"

AK Parti Baklan İlçe Kongresi'nde Nihat Zeybekci'nin Konuşması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Baklan Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti Baklan 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Zeybekci, kongrede yaptığı konuşmada, "Kürt kardeşlerim benim bu vatanımın evlatlarıdır. Ben neysem odur," ifadelerini kullandı.

Başarılar ve Gelecek Projeler

Zeybekci, partinin bugüne dek gerçekleştirdiği birçok başarılı projeye değinerek, "Bu millet bize inandığı sürece bunların hepsini yaparız," dedi. Ayrıca, Türkiye'ye yönelik bir planın varlığına dikkat çekti ve geçmişten günümüze uzanan bazı unsurlara atıfta bulundu.

Şehitlere Saygı ve Milliyetçi Hareket Partisi Desteği

TUSAŞ’a yönelik terör saldırısında hayatını kaybedenlere de selam gönderen Zeybekci, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının arkasında olduklarını belirtti: "Kandil'deki satılmışların nereye satıldıklarını çok iyi biliyoruz," dedi.

Mesaj ve Kucaklaşma Çağrısı

Zeybekci, aldatılan ve kandırılan kısım için de bir çağrıda bulundu. "Son bir defa onlara 'gelin bir olalım' deme imkanımız ve şansımız var," diyerek, birleşmenin önemine vurgu yaptı.

Kongre Katılımcıları

Kongreye AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve eski Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katıldı. Kongrede mevcut ilçe başkanı Tamer Şen tek aday olarak yer aldı. Zeybekci daha sonra Çivril ilçesindeki kongreye geçti ve burada Özkan Avcı başkanlığa seçildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci (sol 4) Baklan Belediyesi Konferans Salonu'nda...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci (sol 4) Baklan Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti Baklan 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal