Zaniolo’ya İtalya’dan bir teklif daha: Galatasaray’a takas önerildi

Galatasaray’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nicolo Zaniolo için İtalya ekiplerinin teklifleri devam ediyor. Son olarak Fiorentina, Galatasaray’a Sofyan Amrabat ile Zaniolo takasını önerdi.

25.06.2024-09:54 - (Son Güncelleme: 25.06.2024-17:18)

Galatasaray'da gözden çıkarılan Nicolo Zaniolo, İtalya'da yeni bir döneme hazırlanıyor. Serie A'dan Atalanta'nın ardından Fiorentina da genç yetenek için devrede. 

Corriere dello Sport'un haberine göre, Fiorentina, Atalanta'nın 20 milyon euroluk kiralama teklifini geçmeye çalışıyor. Sportif Direktör Daniele Prade, Zaniolo için Galatasaray'ın ilgilendiği Sofyan Amrabat'ı takas teklifiyle masaya oturacaklarını belirtti.

Zaniolo’ya İtalya’dan bir teklif daha: Galatasaray’a takas önerildi

Zaniolo için bir teklif de Fiorentina’dan 

Akşam’da yer alan habere göre; Zaniolo'nun Türkiye kariyerini sonlandırmak istediği bilgisi de netleşti. 24 yaşındaki futbolcu, Atalanta ve Fiorentina ile bireysel şartlarda anlaştı. İtalyan kulübü, Zaniolo'nun bonservisini almak için Galatasaray ile anlaşma yapmaya hazırlanıyor. 

Atalanta'nın teklifi 20 milyon euro kiralama opsiyonuyla biliniyor. Fiorentina ise Amrabat'ı takas teklifiyle ne kadar bonservis ödeyeceği henüz netleşmedi. Zaniolo, 2022-23 sezonunda Roma'dan 15 milyon euroya Galatasaray'a transfer olmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal