Yusuf Ziya Yılmaz'dan Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Batman'da 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi.

16.10.2024-15:27 - (Son Güncelleme: 16.10.2024-15:27) Yusuf Ziya Yılmaz'dan Seçim Değerlendirmesi

AK Parti'den Seçim Sonrası Değerlendirme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin sonuçlarına dair açıklamalarda bulundu. Batman'da gerçekleştirilen basın toplantısında, "Sandığın söylemek istediğini okuduk, değerlendirdik. Bu durum, yaptığımız çalışmalarda hızımıza hız kattı," şeklinde konuştu.

Seçim Sonrası Toplantılar

Yılmaz, Batman İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı açıklamalarında, seçim sonucunu anladıklarını ve bu doğrultuda illeri ziyaret ederek değerlendirme toplantıları gerçekleştirdiklerini belirtti. Parti teşkilatları ile kucaklaşarak, yerel halkla 31 Mart seçimlerini değerlendirdiklerini ekledi.

Siyasi Uygulamalar ve Yenilenme Vurgusu

Yılmaz, konuşmasının devamında, "Seçimler AK Parti'de bir yenilenme, hızlanma ve yeniden koşma fırsatı tanıyacak. Siyasi tecrübeye sahip olan yönetimler, halkın iradesini doğru biçimde değerlendirebilir," ifadelerini kullandı. Keyfi ve yüzeysel açıklamalar yerine, sandığın hakikaten ne söylediğine odaklanmak gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıya, AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, partinin il ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları ile çok sayıda partili katılım sağladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (sağ 3), Batman'da partisinin değerlendirme...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (sağ 3), Batman'da partisinin değerlendirme toplantısına katıldı. Yılmaz, burada açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal