Yusuf Ziya Yılmaz Niğde'de Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Niğde'de halkın taleplerinin önemine değindi ve 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi.

03.10.2024-19:17 - (Son Güncelleme: 03.10.2024-19:17) Yusuf Ziya Yılmaz Niğde'de Açıklamalarda Bulundu

Yusuf Ziya Yılmaz Niğde'de Konuştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Niğde'de yaptığı açıklamalarda, milletin kendilerini yanlış anlamadığını vurguladı.

Seçim Sonuçları Üzerine Değerlendirmeler

Yılmaz, Niğde İl Başkanlığı ziyaretinde 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirerek, "Milletimiz, bizim ne yapmak istediğimizi, ne düşündüğümüzü, ne düşünmemiz gerektiğini adeta çözülmüş bir bulmaca gibi her gün önümüze koyar" ifadelerini kullandı.

Seçim Sonuçlarının Anlamı

Yılmaz, 31 Mart seçimlerinde beklenilen sonuçların alınmadığını belirtti ve "Bunda olanda hayır vardır. Belki milletimiz bu sonuçla bize bazı konularda uyarı yapmak istedi" dedi.

Milletin Talepleri ve Siyasi Hareket

Yılmaz, "Milletimizin taleplerini talimat olarak algılıyoruz. Onların istekleri bizim yol haritamızdır" sözleriyle, halkın beklentilerine duydukları saygıyı ifade etti.

Programda Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir ve diğer partililer de yer aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (ortada), AK Parti Niğde İl Başkanlığını...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (ortada), AK Parti Niğde İl Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal