Yunus Emre Geçti kimdir, nereli? Polis memuru Şeyda Yılmaz, sabıkalı Yunus Emre Geçti tarafından şehit edildi

Ümraniye’de 26 ayrı suç kaydı olan Yunus Emre Geçti adlı bir şahıs, Ümraniye’de operasyonda olan polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etti. Saldırgan Yunus Emre Geçti hakkında Yunus Emre Geçti nereli, Yunus Emre Geçti polis, polis memuru Şeyda Yılmaz gibi araştırmalar yapılıyor.

23.09.2024-13:15 - (Son Güncelleme: 23.09.2024-13:15) Yunus Emre Geçti kimdir, nereli? Polis memuru Şeyda Yılmaz, sabıkalı Yunus Emre Geçti tarafından şehit edildi

Ümraniye’de polislerden kaçan ve 26 ayrı suç sabıkası bulunan Yunus Emre Geçti, kendisini yakalamak isteyen polislerden birisinin silahını gasp ederek 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etti. Peki Yunus Emre Geçti kimdir, nereli?

Yunus Emre Geçti kimdir?

Ümraniye'de yaşayan 19 yaşındaki Geçti, dikkat çekici bir suç geçmişine sahip. Genç yaşına rağmen toplamda 26 suç kaydı bulunan Geçti'nin dosyası, toplumda güvenlik endişeleri yaratıyor.

Yunus Emre Geçti kimdir, nereli? Polis memuru Şeyda Yılmaz, sabıkalı Yunus Emre Geçti tarafından şehit edildi

Yunus Emre Geçti suçları

Geçti'nin suç kaydı, çeşitli suçları içeriyor. Uyuşturucu ticareti ve kullanımı, kasten yaralama gibi şiddet suçları, cinsel taciz ve çocuğa cinsel istismar gibi ciddi cinsel suçlar da bu dosyada yer alıyor. Ayrıca, hırsızlık, yağma ve mala zarar verme gibi suçlar da bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal