Yüksekova'nın Kadın Futbol Takımı, Yeni Otobüsüyle Galibiyet Peşinde

Yüksekovaspor Kadın Futbol Takımı, yeni otobüs desteğiyle sezona iyi bir başlangıç yapmak için hazırlanıyor.

19.10.2024-11:42 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-11:42) Yüksekova'nın Kadın Futbol Takımı, Yeni Otobüsüyle Galibiyet Peşinde

Yüksekova'nın Kadın Futbolcuları, Takım Otobüsü ile Galibiyet Hedefliyor

Yüksekovaspor Kadın Futbol Takımı, geçtiğimiz yıl TFF Kadınlar 2. Lig D Grubu'nu birinci sırada tamamlayarak Kadınlar 1. Lig'e yükselmenin sevinci içindedir. Kadrosunu bu sezonki hedefleri doğrultusunda güçlendiren ekip, yeni transferleriyle dikkat çekiyor.

Destekleyen İsimler: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 28 Ağustos'ta düzenlenen törende Yüksekovaspor Kadın Futbol Takımı'na yeni bir takım otobüsü hediye etti. Bu destek, ekip üyelerini motive ederek, ligin ilk maçında güçlü bir performans sergilemeleri amacıyla çalışmalarını hızlandırdı.

İlk Maç Hazırlıkları: Yüksekova Şehir Stadyumu'nda yarın Bitexen Adana İdmanyurdu ile karşılaşacak olan mavi-beyazlı ekip, galibiyet hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Takım kaptanı Rahime Atabay, geçen yıl elde ettikleri şampiyonluğu, bu yıl da 1. Lig'de ulusal düzeyde başarı elde ederek devam ettirmek istediklerini belirtti.

Atabay ayrıca, “Amacımız 1. Lig'de şampiyonluğu elde ederek kupayı Yüksekova'ya getirmek. Bize otobüs desteğinde bulunan bakanlıklara teşekkür ediyoruz. Morallerimiz yüksek ve Adana maçına iyi hazırlanıyoruz,” dedi.

Deneyimli Futbolcuların Mesajı: Futbolcu Nursel Özkan, 15 yıldır futbol oynadığını ve son iki yıldır Yüksekovaspor için mücadele ettiğini ifade etti. Özkan, “Takım olarak kenetlendik ve bu herkesin kazanma arzusunu artırdı. Pazar günü galibiyetle dönmek istiyoruz,” diye ekledi.

Yeni Transferin Heyecanı: Güney Afrikalı futbolcu Letago Madiba da, “Sezona hazırız. Burada olmak harika bir duygu. Maçlara hazırız ve kazanmak için buradayım,” şeklinde duygularını dile getirdi.

Yüksekovaspor Kadın Futbol Takımı, yeni hedefleri doğrultusunda adım atmaktan geri durmuyor ve oyuncularının azmiyle sezona güçlü bir başlangıç yapmak istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Yüksekovaspor Kadın Futbol Takımı...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Yüksekovaspor Kadın Futbol Takımı, transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Mavi-beyazlı ekibe, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in 28 Ağustos'ta katıldığı törende yeni bir takım otobüsü hediye edildi. Verilen destekle moral bulan Yüksekovaspor, ilk kez mücadele edeceği ligin birinci haftasında Bitexen Adana İdmanyurdu'nu konuk edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal