YKS öğrencilerine müjde: Nüfus müdürlükleri 8-9 Haziran'da açık!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan öğrenciler için önemli bir duyuru geldi. Nüfus müdürlükleri, öğrencilerin sınav için gereken belgeleri alabilmeleri için 8-9 Haziran tarihlerinde açık olacak.

06.06.2024-13:58 - (Son Güncelleme: 06.06.2024-13:58) YKS öğrencilerine müjde: Nüfus müdürlükleri 8-9 Haziran'da açık!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, sınav merkezi olan il ve ilçelerdeki nüfus müdürlükleri, 8 Haziran Cumartesi günü 07.00-17.00 ve 9 Haziran Pazar günü 07.00-15.30 saatleri arasında hizmet verecek.

Öğrencilerin işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilmeleri için randevu almadan da başvuruda bulunabilecekleri belirtildi. Ancak, başvuru yaparken sınav giriş belgesini ibraz etmeleri gerektiği vurgulandı. Bu önemli detayın göz ardı edilmemesi ve öğrencilerin vakit kaybı yaşamaması önemle üzerinde duruldu.

Sınav öncesi son hazırlık

Nüfus müdürlüklerinin bu özel açılış saatleri, YKS'ye girecek olan adayların sınav öncesindeki son hazırlıklarını sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmelerini sağlayacak. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi.

Öğrencilerin, sınav öncesinde gerekli belgeleri alabilmek için nüfus müdürlüklerine başvurmaları ve gerekli işlemleri tamamlamaları önem arz ediyor. Bu açıklama ile öğrencilerin mağduriyet yaşamadan sınav sürecini en verimli şekilde geçirmeleri hedefleniyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal