Yiğit Gülmezoğlu'ndan Şampiyonluk Vurgusu

Fenerbahçeli voleybolcu Yiğit Gülmezoğlu, lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedeflerini açıkladı.

09.10.2024-12:27 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-12:27) Yiğit Gülmezoğlu'ndan Şampiyonluk Vurgusu

Fenerbahçeli Voleybolcu Şampiyonluk Hedefliyor

Yiğit Gülmezoğlu, Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı'nın milli oyuncusu, bu sezon lig ve Türkiye Kupası'nda 2019'dan bu yana süregelen şampiyonluk özlemine son vermeyi hedefliyor. 28 yaşındaki smaçör, AA muhabirine verdiği röportajda, "Fenerbahçe'nin beklentisi her zaman şampiyonluktur. Bunu çok derinden hissediyoruz. Arkamızda büyük Fenerbahçe taraftarı var. Bu çalışma etiğimiz, azmimiz ve açlığımız olduğu sürece en iyi noktaya geleceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

Gerçekçi Hedefler Belirledik

Gülmezoğlu, güçlü bir takım yapısına sahip olduklarını vurguladı ve "Bu sezon gerçekçi hedef, öncelikle ligde ardından da Türkiye Kupası'nda şampiyonluk olmalı. CEV Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan en iyi şekilde çıkmak ve maçları adım adım geçerek en üst noktaya ulaşmak istiyoruz. Bunun önünde hiçbir engelin bulunmadığını düşünüyorum. Ritmimizi bulduktan sonra üzerine koyarak devam etmenin sonuç vereceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Milli Takımda Yakaladığımız İvme

Yiğit Gülmezoğlu, A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın çok iyi bir jenerasyona sahip olduğunu belirtti. "Son zamanlarda yakaladığımız ivmeyi oldukça iyi buluyorum. Fakat bunun üzerine kadın voleybolundaki gibi olimpiyat oyunlarını eklememiz gerekiyor. Bu da önümüzdeki dört yıllık süreçte mümkün olacak. Tüm oyuncular kendi kulüplerinde ve milli takımda büyük bir özveriyle çalışmaya devam ederse, geleceğe dair umutluyum." dedi.

Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı'nın milli oyuncusu Yiğit Gülmezoğlu, AA muhabirine...

Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı'nın milli oyuncusu Yiğit Gülmezoğlu, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal