Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç Van'da Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi

Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç, Van'da bağımlılıkla mücadele ve danışmanlık merkezini ziyaret etti.

02.10.2024-21:37 - (Son Güncelleme: 02.10.2024-21:37) Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç Van'da Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi

Yeşilay'dan Van'da Bağımlılıkla Mücadele Vurgusu

Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç, bağımlılık konusundaki çalışmaları artırmak amacıyla Van'da önemli temaslarda bulundu. Dinç, bu kapsamda Van Valisi Ozan Balcı ile bir araya geldi ve ardından İpekyolu ilçesinde bulunan Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ni ziyaret etti.

Çocuklar ve Gençler Korunmalı

Dinç, merkez ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Nasıl ki vatanımız mukaddes ve muazzezse, her gencimiz, her çocuğumuz da mukaddestir, korunmalıdır." ifadesini kullandı. Bağımlılıkla mücadelede önemli adımlar attıklarını vurgulayan Dinç, Türkiye genelinde 120 noktada, üniversitelerdeki gençlik kulüpleri aracılığıyla önleme çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Ücretsiz Psikoterapi Hizmetleri

Dinç, bağımlılıkla mücadele kapsamında Türkiye'nin 107 noktasında gizlilik esasına dayalı olarak ücretsiz psikoterapi hizmeti sunduklarını ifade ederek, "Bağımlılıkla mücadele konusunda kararlı adımlarla ilerliyoruz. Bu meseleye ciddiyetle yaklaşmalıyız." dedi.

Beş Tür Bağımlılıkla Mücadele

Yeşilay, bağımlılık alanında tütün, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığını hedef alarak çalışmalara odaklandığını aktaran Dinç, "Bu alanlarda sorun yaşayan bireylere ücretsiz hizmet sunmaktayız. Önleme çalışmaları da bu beş alana yoğunlaşmaktadır." diye konuştu.

Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç (fotoğrafta), İpekyolu ilçesindeki Yeşilay Danışmanlık...

Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç (fotoğrafta), İpekyolu ilçesindeki Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ni ziyaret etti, şube başkanı Zafer Şahin ve kurum personeli ile bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal