Yerli Leonardo DiCaprio deniyordu: Arda Kural son halini paylaştı

Emret Komutanım dizisindeki haliyle ‘’Yerli Leonardo DiCaprio’’ olarak anılan oyuncu Arda Kural’ın hayatı ve görünümü değişti. Magazin gündemine zaman zaman gelen Arda Kural son hali ile yine şaşırttı.

20.09.2024-10:33 - (Son Güncelleme: 20.09.2024-10:33) Yerli Leonardo DiCaprio deniyordu: Arda Kural son halini paylaştı

‘Emret Komutanım’, ‘Eyvah Kızım Büyüdü’ ve ‘Lise Defteri’ dizileriyle bir döneme damga vuran Arda Kural, "Yerli Leonardo DiCaprio" lakabıyla tanınıyordu. Kariyerinin zirvesindeyken Sağlık sorunları nedeniyle ekranlardan uzaklaşan Kural, zorlu bir süreç geçirdi.

"Sektörde Kalmayı Başaramadım"

Arda Kural, sektörde karşılaştığı zorluklar ve yaşadığı sağlık sorunları hakkında yaptığı açıklamalarda, “24 yaşında bir sinema filmi çektim ama beni bitirmek için herkes elinden geleni yaptı. Çok zorladım ama sonunda başaramadım ve pes ettim” diyerek yaşadığı sıkıntıları dile getirmişti.

Yerli Leonardo DiCaprio Deniyordu! Arda Kural Son Halini Paylaştı

Sağlık Sorunlarıyla Büyük Değişim Yaşadı

Uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele eden Kural, son yıllarda kendini toparlamaya başladı. Fazla kilolarından kurtulan ve saç ektiren ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını sevindirmeye devam ediyor.

Hayranlarından Destek

Son olarak uzun bir aranın ardından yeni bir fotoğraf paylaşan Kural, hayranlarının büyük ilgisini topladı. Paylaşımına, “Abi halen çok yakışıklısın”, “İyi gördüm seni”, “Vay vay vay aslan abim eski günlerine geri dönmüşsün” gibi yorumlar yapıldı.

Arda Kural, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hayranlarına umut verirken, eski günlerine dönüş sinyali veriyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal