Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Bitlis'te Ziyaretlerde Bulundu

Fatih Erbakan, Bitlis'te esnaf ve halkla bir araya gelerek destekleri için teşekkür etti.

18.10.2024-15:34 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-15:50) Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Bitlis'te Ziyaretlerde Bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan Bitlis'te

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bitlis ilinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafla bir araya geldi ve kent sakinleriyle sohbet etti.

Güroymak ve Esnaf Ziyaretleri

Programı çerçevesinde Güroymak ilçesine giden Erbakan, işyeri sahipleriyle görüşerek onların talep ve önerilerini dinledi. Ayrıca, partinin ilçe başkanlığına da uğrayarak yerel teşkilatla buluştu.

Cami Ziyareti ve Cuma Namazı

Erbakan, Mehmet Selim Özmen Camisi’nde cuma namazını kıldıktan sonra Bitlis şehir merkezine geçti. Burada yapılan esnaf ziyaretinde, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Bitlis Halkına Teşekkür

Gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili gazetecilere açıklama yapan Erbakan, seçimlerde Yeniden Refah Partisi’ne destek veren Bitlis halkına teşekkür etmek amacıyla kente geldiklerini ifade etti.

Diğer İlçelere Ziyaret

Erbakan, diğer ilçeleri de ziyaret etmeyi planladıklarını belirterek, "Hem teşkilatımıza hem de Güroymak halkına teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Bitlis merkezden Mutki ilçesine geçeceğiz. Orada da yerel seçimde partimiz büyük bir başarı gösterdi. Hem Mutki teşkilatımıza hem de halkımıza teşekkür ziyaretimizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Milletin Yöneilişi

Erbakan, yaptıkları ziyaretler sırasında Yeniden Refah Partisi'ne olan ilginin her geçen gün arttığını gözlemlediklerini dile getirerek, "Bölge halkı en sıcak ve en samimi şekilde bizleri karşılıyor. Allah kendilerinden razı olsun. Esnafımızla bir araya geldiğimizde yoğun şekilde yeni üye kaydı gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle tüm Bitlis halkına teşekkürlerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.

Erbakan, ziyaretlerinin ardından beraberindekileri alarak Mutki ilçesine doğru hareket etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bitlis'te esnafı ziyaret etti, kent...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bitlis'te esnafı ziyaret etti, kent sakinleriyle bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal