Yemeksepeti, Banabi, Getir, HepsiBurada, HepsiExpress, Trendyol, TrendyolGO moto kuryeleri çalışıyor mu, sipariş ve dağıtım yapıyorlar mı?

1 hafta boyunca İstanbul'da devam edecek kar yağışı etkisini arttırmaya devam ederken kuryelerin çalışıp çalışmayacağı merak konusu oldu. Ara sokaklar kuryeler için tehlike yaratırken Yemeksepeti, Banabi, Getir, HepsiBurada, HepsiExpress, Trendyol, TrendyolGO gibi firmaların kuryeleri 11 Mart Cuma günü hizmet verecek mi sorusu araştırılmaya başladı.

11.03.2022-12:59 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-13:04) Yemeksepeti, Banabi, Getir, HepsiBurada, HepsiExpress, Trendyol, TrendyolGO moto kuryeleri çalışıyor mu, sipariş ve dağıtım yapıyorlar mı?

Uzun yıllar sonra İstanbullular en soğuk kışı yaşarken arka arkaya kar yağışlarına maruz kaldılar. İstanbul'da kar etkisini gösterirken okullar ve birçok devlet kurumunda kar tatili yapıldı. Bunun üzerine motorkuryelerin durumu da araştırılmaktadır. Öne gelen markalardan olan  Yemeksepeti, Banabi, Getir, HepsiBurada, HepsiExpress, Trendyol, TrendyolGO'un hizmet verip vermeyeceğine dair açıklama bekleniyor. İşte kuryeler hakkında merak edilenler haberimizde

11 Mart Cuma günü İstanbul'da kuryeler çalışıyor mu?

11 Mart Cuma günü Yemeksepeti, Getir, HepsiBurada, Trendyol çalışıyor mu? 

Kar yağışının devam etmesi üzerine İstanbul'da AVM saatlerine kısıtlama getirilirken kuryeler için ise Valilik tarafından açıklama geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Bugün saat 19.00 itibari ile motosiklet ve scooterların trafiğe çıkışları ikinci bir duyuruya kadar durduruldu" ifadelerini kullandı. 

19.00'a kadar ise Trendyol dağıtıma devam ederken, YemekSepeti ve Banabi mobil uygulaması üzerinden hizmet vermediklerini açıkladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal