Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu'nun Mutlu Günü

Sanatçı Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile sade bir törenle evlenerek mutlu bir başlangıç yaptı.

25.10.2024-21:58 - (Son Güncelleme: 25.10.2024-21:58) Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu'nun Mutlu Günü

Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu Evlendi

Öne çıkan sanatçı Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile birlikte Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, sade bir düğün töreni düzenleyerek hayatlarını birleştirdi.

Sade Nikah Töreni

Çift, Ayvalık’a bağlı Küçükköy Mahallesi'ndeki Sarımsaklı Plajı'nda bulunan bir otelde gerçekleşen nikahları ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Şahitler ve Duygusal Anlar

Güzel bir atmosferde düzenlenen törenin şahitleri arasında ünlü isimler Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan yer aldı. Bu özel günde Yavuz Bingöl, babası Hüseyin Bingöl tarafından kendisine takılan İstiklal Madalyası ile duygusal anlar yaşadı.

Düğün ve Düşünceler

Tören sonrası basın mensuplarına konuşan Bingöl, "Bugün en mutlu günümüz, ancak geçtiğimiz günlerde TUSAŞ'ta meydana gelen acı olay bizi derinden etkiledi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu nedenle, düğünümüzü biraz buruk bir şekilde gerçekleştirdik. Dostlarımızla birlikte sade bir organizasyon gerçekleştirdik," ifadelerini kullandı.

Katılımcılar

Düğün törenine, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katılarak destek verdi. Çiftin mutluluğu, onlara şahitlik eden herkes tarafından paylaşıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal