Yasin Obuz Survivor'dan diskalifiye mi edilecek? Acun neden Yasin'i göndermek istiyor? Survivor Yasin neden diskalifiye edilecek, edilecek mi?

Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ederken yaşanan konsey sonrası Yasin Obuz diskalifiye mi ediliyor soruları sosyal medyada gündeme geldi. Yasin Obuz'un hareketlerini uygun bulmayan Acun Ilıcalı ve ekibi neden Obuz'u diskalifiye ediyor? Yasin Obuz adaya veda mı etti? Son zamanlarda Yasin'in gündeme gelmesi hayranlarını rahatsız ederken Acun neden Yasin'e taktı sorularına yanıt ise haberimizde.

07.03.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-17:03) Yasin Obuz Survivor'dan diskalifiye mi edilecek? Acun neden Yasin'i göndermek istiyor? Survivor Yasin neden diskalifiye edilecek, edilecek mi?

Yasin'in girdiği diyaloglar Acun Medya ekibini rahatsız etmeye devam ediyor. Yayınlanan bölümde Yasin ve Hikmet'in kavgası görüldü. Acun Ilıcalı'nın konseyde yaptığı konuşma üzerine Yasin Obuz diskalifiye mi oldu, Obuz neden Survivor'a veda ediyor soruları merak konusu oldu. Survivor Yasin hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır 

Yasin Obuz diskalifiye mi oldu?

Acun'dan sert konuşma ''Bu kanalın da yarışmanın da sahibi benim''

Survivor All Star'da zorlanmalar başlaması üzerine Ilıcalı belli başlı tepkilerin normal karşılanacağını belirtti. Fakat Yasin ve Hikmet arasında yaşanan kavga sonrası Yasin'in yarışmayı bırakması ya da 6 ödül ceza almasına karar verildi. Ilıcalı her defasında Yasin'i uyarırken Yasin'in konuşmaları son noktayı koydu. Yasin'in ''Acun Ilıcalı bana racon kesemez'' sözü üzerine açıklama yapan Ilıcalı,  “Ben prodüksiyonu temsil ediyorum. Özel hayatta ise kimseye ters konuşmadım. Bazı yarışmacılarla dışarıda da samimiydim. Ancak Yasin sen kendine düşmanlar yaratan, problem odaklı, ileri geri konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan enteresan bir tipsin. ‘Bana kimse racon kesemez, Acun Ilıcalı da gelse kesemez’ diyorsun. O racon kesmeden ne kastediyorsun bilmiyorum. Ama buranın başı benim. Kurallara uymazsan seni buradan yollarım. Benim adımı konuya karıştıramazsın. İhraç edilmene ramak kalmış ama hala cüretle aynı adamla tartışabiliyorsun. Ekip adına konuşuyorum, ihraç sebebi yok ama bu senin bu hareketlerini çekeceğimiz anlamına gelmiyor. Eğer kurallara uymazsan kralı gelse, seni buradan göndeririz” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal