Yasak Elma dizisi bugün var mı, yok mu neden yok? 14 Mart 2022 Yasak Elma neden yayınlanmıyor, bitti mi? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma her hafta Pazartesi günleri saat 20:00’da ekrana gelmektedir. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta yeni bir heyecan yaşatıyor.14 Mart 2022 Pazartesi günü yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki, 14 Mart 2022 Yasak Elma var mı? Yasak Elma bu hafta yayınlanacak mı? Yasak Elma yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

13.03.2022-22:34 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-17:48)

Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun yaptığı Med Yapım imzalı Yasak Elma dizisinden sevenlerini üzen haber geldi. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin sıkı bir takipçi kitlesi vardır. Her Pazartesi FOX TV ekranlarında yerini alan dizi bu hafta ekranlarda olmayacak. Sette koronovirüs paniği yaşandı. Başrol oyuncularından Eda Ece’nin koronovirüs testi pozitif çıktı. Bu durum üzerine sete ara verildi ve hazır olan bölüm bir hafta sonraya ertelendi. Peki, 14 Mart 2022 Yasak Elma var mı? Yasak Elma bu hafta yayınlanacak mı? Yasak Elma yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

14 Mart 2022 Pazartesi günü Yasak Elma yayınlanacak mı?

2018 yılında yayınlanmaya başlanan dizi tam 5 senedir ekranlarda yerini koruyor. Sıkı bir izleyici kitlesi bulunan dizinin reyting oranları da oldukça yüksektir. Pazartesi günleri ekrana gelen dizi reyting listesinde en çok izlenen diziler arasındaki yerini koruyor. Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in yer aldı dizi izleyicilere heyecanlı anlar yaşatıyor. FOX TV’nin sevilen dizilerinden olan Yasak Elma güçlü kadın mesajını da izleyicilere yansıtmaktadır. İzleyiciler Pazartesi günü dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırmalarına başladı. 5. sezonu olan diziden sevenlerini üzen haber geldi. Yasak Elma 14 Mart 2022 Pazartesi günü ekranlara olmayacak.

Yasak Elma'da Virüs PaniğiYasak Elma 14 Mart’ta neden yok?

Yıllardır ekranlarda olan ve yüksek reyting alan Yasak Elma oyuncu kadrosunda birçok isim yer aldı. 5 senedir yayınlanan dizinin önceki sezonlarında Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Onur Tuna, Sevda Erginci gibi pek çok ünlü isim yer aldı. Dizi konusu ile dikkat çekerken kadının gücünü de yansıtmaktadır. Pazartesi günleri ekranda olan dizi 14 Mart 2022 Pazartesi günü yayınlanmayacak. Dizinin meraklıları neden yayınlanmadığını da merak etmektedir. Sette koronavirüs paniği yaşanırken çekimlere ara verildi. Dizi koronavirüs nedeni ile bir hafta ekranlarda olmayacak. Yasak Elma, 21 Mart 2022 Pazartesi günü saat 20:00’da yeni bölümüyle ekranlara gelecek. 

Yasak Elma Bu Hafta YayınlanmayacakYasak Elma yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çekimleri İstanbul’da yapılan dizinin yönetmenden koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu yer alıyor. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin sıkı bir takipçi kitlesi vardır. Yıldız ve Kumru arasında çekişme biterken dizide yaşanan yeni olaylar merak uyandırmaya devam ediyor. Ender ve Çağatay aşkı çok konuşulurken diziye bu kez de Doğan’ın eski eşi Handan dahil oldu. Şebnem Dönmez’in canlandıracağı Handan karakteriyle dizi de neler yaşanacağı merak ediliyor. Reyting rekortmeni dizi Yasak Elma’nın çekimlerinde Covid – 19 paniği yaşandı. Başrol oyuncularından Eda Ece’nin Covid – 19 testinin pozitif çıkması üzerine çekimlere ara verildi. 14 Mart Pazartesi yayınlanması gereken dizi bir hafta ertelenerek 21 Mart Pazartesi günü ekranda yerini alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal