Yasak Elma Cemal kimdir, gerçek adı nedir? Sonat Tokuç kaç yaşında? Sonat Tokuç rol aldığı yapımlar ve biyografisi

FOX TV'nin her hafta yayınlanan Yasak Elma dizisi her bölümü ile hayranlarını ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Sürekli oyuncu değişikliği yapılan diziye yeni bir isim daha dahil oldu. İzleyiciler diziye katılan Cemal karakterinin kim olduğunu merak etti. Peki Sonat Tokuç kimdir? İşte detaylar...

07.03.2022-13:25 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-13:25) Yasak Elma Cemal kimdir, gerçek adı nedir? Sonat Tokuç kaç yaşında? Sonat Tokuç rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Fox Tv’nin oldukça büyük bir ilgi ile izlendiği Yasak Elma dizisinde oyuncu değişiklikleri devam ediyor. Son olarak Handan’ın destekçisi Cemal karakteri ile diziye dahil olan oyuncu merak konusu oldu. Biz de haberimizde oyuncuya ilişkin detaylı bilgileri verdik. 

Yasak Elma konusu

Zeynep ve Yıldız yalnız yaşayan iki kız kardeştir. Birbirinden farklı karakterleri olan bu iki kız kardeş birbirlerine oldukça düşkündür. Yıldız’ın hayatı patronundan aldığı evlilik teklifi ile değişir. Her zaman zengin olmanın hayalini kuran Yıldız artık hayaline kavuşur. İki kız kardeşin hayatı bu şekilde farklı yollara savrulur. 

Dizi başladığı günden beri sık sık oyuncu değişiklikleri yaptı. Son olarak Kumru’nun annesi ve Doğan’ın eski eşi olarak Hande Kılıç rolü ile Şebnem Dönmez diziye dahil oldu. Bu karakter entrikaları ile Yıldız’ın başına oldukça bela açacak. Handan karakteri gelirken yalnız gelmeyip yanında destekçisi olan Cemal karakterini de getirdi. İzleyiciler Cemal karakterinin kim olduğunu araştırmaya başladı.

sonat tokuç kimdir

Sonat Tokuç kimdir?

Son olarak Masumiyet dizisinde Cenk karakterine hayat veren Sonat Tokuç, lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi’nde aldıktan sonra lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi Hukuk bölümünde almıştır. Mezun olduktan sonra Hukuk Müşaviri olarak bir süre çalışan Tokuç, Almanca ve İngilizce dillerinde tercümanlık da yapmıştır. Yasak Elma dizisinden önce ise yine Fox TV’de yayınlanan lakin kısa süren Masumiyet dizisinde yer almıştır. “@sonattokuc” kullanıcı adı ile instagramda 1600 civarında takipçisi vardır. Tokuç, farklı reklamlarda ve tiyatro oyunlarında yer almıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal