Yarın hava nasıl olacak? 14 Nisan 2022 Perşembe İstanbul, İzmir ve Ankara MGM hava durumu

Kıyı kesimlerde yağışlar etkisini gösterirken, diğer kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışlar görülmesi bekleniyor. 14 Nisan Perşembe günü havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Peki, 14 Nisan Perşembe günü hava nasıl olacak? İşte 14 Nisan Perşembe günü bölge bölge hava durumu tahminleri…

13.04.2022-22:26 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-22:33) Yarın hava nasıl olacak? 14 Nisan 2022 Perşembe İstanbul, İzmir ve Ankara MGM hava durumu

Havaların bir sıcak bir soğuk oluşu herkesi etkilerken ülke genelinde yağışlar etkisini göstermeye başladı. Kıyı kesimlerde yağmur etkisini gösterirken doğuya gittikçe karla karışık yağmur ve kar etkisini gösteriyor. Meteorolojiden alınan verilere göre kuzey ve doğu kesimler parçalı bulutlu olurken Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Giresun ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Peki, 14 Nisan Perşembe günü hava nasıl olacak? İşte 14 Nisan Perşembe günü bölge bölge hava durumu tahminleri…

Marmara

Marmara Bölgesi yarın parçalı ve az bulutlu olacak. İstanbul’da yarın öğlen saatlerinde hava sıcaklığının 17 dereceye kadar çıkması beklenirken akşam saatlerinde 7 derece kadar düşecek.

Ege

Ege Bölgesinde kıyı kesimlerin az bulutlu ve açık olması beklenirken iç kesimlerin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yüksek yerlerde buzlanma ve don olması bekleniyor. İzmir’de yarın hava 21 dereceye kadar çıkacak. Akşam saatlerinde hava sıcaklığının 7 derece olması bekleniyor.

Akdeniz

Akdeniz Bölgesi’nde hava güzel olacak. Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu

İç Anadolu Bölgesinde hava parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. Bölgede sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olması tahmin ediliyor. Yarın Ankara’da hava öğlen saatlerinde 14 dereceye kadar yükselirken akşam saatlerinde 3 dereceye kadar düşecek.

Batı Karadeniz

Batı Karadeniz Bölgesi parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Gece saatlerinde hava sıcaklıkları düşerken Kastamonu kıyıları ile Sinop çevrelerinin yağmur yağması bekleniyor. Bölgede sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz

Parçalı ve çok bulutlu, Samsun, Ordu, Amasya, Tokat ve Giresun çevrelerinin yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Tokat ve Amasya'nın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kar etkisini gösterirken eğimli ve dik yamaçlarda çığ riskine karşı uyarı yapıldı. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don görülürken yer yer sis ve pus olması bekleniyor.

Doğu Anadolu

Doğu Anadolu Bölgesi parçalı ve çok bulutlu geçecek. Akşam saatleri ile birlikte Kars çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı görülmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları düşerken bölge genelinde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli ve dik yamaçlarda çığ riskine karşı uyarı yapıldı. Kuzey ve doğu bölgelerde ise buzlanma ve don yaşanırken sis ve pus bölgeyi etkisi altına alabilir.

Güney Doğu Anadolu

Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde hava az bulutlu ve açık olacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal