Yargı’da şaşırtan detaylar! Ceylin ve Ilgaz boşanıyor mu? Dizi hayranlarının ağzı açık kaldı

Kanal D ekranlarının çok sevilen dizileri arasında yer alan Yargı dizisi, son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitlerken, hayranların ağzını da açık bıraktı. Dizininin son bölümünde yaşanan olaylar karşısında birçok duyguyu bir arada yaşandı. Dizinin hayranlarını en çok etkileyen olan ise Ilgaz ve Ceylin’in boşanma kararı alması oldu.

30.04.2022-14:19 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-15:45) Yargı’da şaşırtan detaylar! Ceylin ve Ilgaz boşanıyor mu? Dizi hayranlarının ağzı açık kaldı

Her Pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin 30’uncu bölümünde yaşananlar büyük bir kesimi şaşkınlığı sürükledi. Hikayenin başlarında yer alan Zafer cinayeti hakkında ortaya çıkan ayrıntılardan sonra Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan hikaye bir kere daha herkesi şaşırtmayı başardı. Dizinin başrollerini paylaşan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz arasındaki enerji oldukça tutulurken dizide hayat verdikleri karakterlerin boşanacağı haberleri dizi hayranlarını hem üzdü hem de olayların bu şekilde seyretmesinden dolayı şaşkınlığa uğrattı.

Dizinin 6 ay sonraki zaman atlamasından aynı sahne, bir önceki hafta yayınlanmıştı. Ceylin’in; üstü başı kan içerisinde ofisine girip hızlıca elini yüzünü yıkamış ve kanlı bıçağı saklamaya çalışırken Eren Komiser de kapıyı tekmeleyerek içeri giriyor ve Ceylin’e şaşkınlıkla bakakalıyordu.

Yargı Ceylin

Ceylin'in elindeki bıçak olay olmuştu

Bu sahnenin devamı olarak 30’uncu bölüm sonunda biraz daha ilerleyerek tekrar yayınlandı. ‘6 ay sonra’ notu ile yayınlanan sahnenin devamında Ceylin’in elindeki kanlı bıçağı saksıdaki toprağın içine yerleştirdiği, o anda da Eren Komiserin içeriye daldığı ve Ceylin’i tutuklayarak götürdüğü görülüyordu. Hiçbir şekilde konuşmayan Ceylin’in, birini öldürdüğü veya yaraladığı anlaşılıyordu. Fakat Ceylin’in kimi öldürdüğü veya yaraladığını tahmin etmek ise neredeyse imkansız gibi. 

Yargı Ceylin Tutuklanma

Ilgaz ve Ceylin'in yolları ayrıldı

Son bölümde Zafer’i Serdar’ın öldürdüğü ortaya çıkmasının ardından, bu durumu sadece izleyenler biliyor, Eren Komiser ve Pars Savcı, olay yerine giderek canlandırma yaptı. Bunun sonucunda ise Çınar’ın kazayla ateşlenen silahla Zafer’i öldürmesinin mümkün olmadığı sonucuna ulaştı. Olay sırasında orada başka birinin daha olduğu anlaşıldı, fakat Çınar’ın bayılması sonucunda ona karşı olan şüpheler arttı.

Çınar’ı olay mahalline getirerek olayları yeniden anlatılması istendi. Bunun üzerine Pars ve Eren, 3’üncü kişi şüphesine iyice tutunurken Ceylin bunun doğru olmadığını savundu. Bu durum sonucunda ise Ceylin sinirlenerek Ilgaz’ı da suçladı. Ceylin’in kardeşinden yana tavır aldığını söyleyerek ‘sen de suçlusun’ dediği Ilgaz, anahtarını bırakarak evi terk etti. 

Olayların bu şekilde devam etmesiyle Ilgaz ve Ceylin çifti yollarını ayırdığı göründü. Yayınlanan son bölümde ikilinin ayrıldığı görülse de ilerleyen zamanlarda nelerin olacağı ise merak ediliyor.

Ilgaz Ceylin ayrılık

Diziye bayram tatili verildi

Bunların yanı sıra izleyicilere Zafer’in gerçek katilinin Serdar çıkması ise bölüm sürprizi oldu. Yargı hayranları, Çınar bayılmasının ardından aslında ölmemiş ve yaralı olan Zafer’e iki el daha ateş ederek onu öldüren kişinin Serdar olduğunu gördü. İzleyicilerin bunu bilmesine karşın dizideki karakterlerin bu durumdan bihaber oluşu bu gerçeğin ne zaman ve nasıl ortaya çıkacağı merak edilmeye başlandı. Merak edilen diğer konular arasında ise Ceylin’in kimi bıçakladığı yer alıyor. Yayınlanan son bölümü yani 30’uncu bölümün ardından akıllarda yine birçok soru işareti bırakan Yargı dizisi, en önemli cevaplardan birini vererek seyircinin kafa karışıklığını bir nebze de olsa önlemiş olsa da diğer ayrıntılarla kafa karışıklıklarına devam ediyor. Her hafta Pazar akşamı izleyici karşısına çıkan dizinin 30’uncu bölümünde yaşananlarının ardında ise 31’inci heyecanla bekleniyor. Her hafta reytinglerde iyi sonuçlar elde eden dizi yine zirvedeki yerini aldı. Geçen hafta yayınlanan 30’uncu bölümü ile Total ve AB kategorilerinde birinciliği elde etti. 

Yargı

Pazar akşamları ekranlardaki yerini alan Yargı dizisinin 31'inci bölümü ne yazık ki 1 Mayıs günü yayınlanmayacak. Ramazan Bayramı arifesi oluşuyla dizinin 31'inci bölümü 8 Mayıs Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal