Yaratılan dizisi ne zaman başlayacak? Netflix Yaratılan dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Netflix’in yeni Türk dizisi Yaratılan’dan ilk fragman geldi. Dizi severler Yaratılan dizisi ne zaman başlayacak? Netflix Yaratılan dizi konusu nedir, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. İşte konu hakkında merak edilenler…

07.09.2023-16:53 - (Son Güncelleme: 07.09.2023-16:53)

Ünlü yazar Mary Shelly’nin Frankenstein adlı eserinden esinlenerek yaratılan yeni dizi Yaratılan’ın ilk fragmanı yayınlandı. Netflix ekranlarında izleyenlerle buluşacak olan dizinin ne zaman başlayacağı, konusu ve oyuncuları dizi severler tarafından merakla araştırılıyor. Peki Yaratılan dizisi ne zaman başlayacak? Netflix Yaratılan dizi konusu Nedir, oyuncuları kimler? 

Yaratılan dizisi ne zaman başlayacak?

Netflix, Yaratılan dizisinin başlayacağı tarihi açıkladı. Buna göre 8 bölümlük dizi 20 Ekim 2023 tarihinde izleyenlerle buluşacak.

Yaratılan Dizisi

Yaratılan dizi konusu nedir?

Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öyküde Yaratılan, insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor. Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.

Yaratılan dizi oyuncuları kimler?

Q3 Medya imzalı Yaratılan dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Erkan Kolçak Köstendil

Taner Ölmez

Engin Benli

Şifanur Gül

Bülent Şakrak

Sema Çeyrekbaşı

Devrim Yakut

Şehsuvar Aktaş

Durul Bazan

Macit Koper

Ekremcan Arslandağ

Ümmü Putgül

Şennur Nogaylar

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal