Yapı Kredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor? Yapı Kredi mobil sorunu ne zaman düzelir?

Yapıkredi bankasının mobil uygulamasına erişimde sorun yaşandığı duyuruldu. Kullanıcılar mobil uygulamaya girişte sorun yaşarken sebebini araştırmaya devam ediyor. Peki Yapıkredi mobil uygulaması çöktü mü? Tüm detaylar haberimizde.

10.05.2022-22:47 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-22:47) Yapı Kredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor? Yapı Kredi mobil sorunu ne zaman düzelir?

Yapıkredi mobil uygulamasına girişte sorun yaşanırken internet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de uygulamanın çöküp çökmediği oldu. Sosyal medya üzerinden bazı kullanıcılar uygulamanın bilerek çökertildiğini ileri sürerken kullanıcıların araştırmaları devam ediyor. Yapıkredi mobil uygulaması ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yapıkredi mobil uygulaması çöktü mü

Yapıkredi bankası müşterilerinin kullandığı mobil uygulamaya girişte sorun yaşanıyor. Uygulamanın çöküp çökmediği ile ilgili bir açıklama yapılmazken mobil uygulama giriş ekranında kullanıcılara "Yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçici olarak erişilememektedir. Tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." uyarısıyla karşılaşıyor. Kullanıcılar internet sitesi üzerinden giriş yapmaya çalıştığında da hatayla karşılaşıyor. Yapıkredi'den mobil uygulamanın çöküp çökmediği ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Diğer yandan bazı kullanıcılar sosyal medya hesaplarından dolar ne zaman yükselse müşterilerin satış yapmasını engelleme amacıyla mobil uygulamanın bilerek çökertildiğini iddia ettiler. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal