Yanal Vakfı'ndan Gençlere Destek: Vefa Ödülleri Töreni Gerçekleşti

Yanal Vakfı, gençlerin gelişimini desteklemek için Vefa Ödülleri'ni tören ile sahiplerine sundu.

10.10.2024-21:37 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-21:37) Yanal Vakfı'ndan Gençlere Destek: Vefa Ödülleri Töreni Gerçekleşti

Yanal Vakfı'ndan Vefa Ödülleri Töreni

Yanal Vakfı, teknik direktör Ersun Yanal öncülüğünde düzenlediği "Vefa Ödülleri" töreninin ilkini gerçekleştirdi. Tören, Bahçeşehir Üniversitesi yerleşkesinde yapıldı ve spor, sanat, bilim, teknoloji ile eğitim odaklı projeler üreten 20 farklı kategori ile ödüller verildi.

Gençlerin Eşit Fırsatlara Erişimi

Yanal Vakfı, çocuklar ve gençler için sporu, sanatı ve bilim-teknolojiyi destekleyerek, onların gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca, gençlerin eğitim alanında eşit fırsatlar sunmak ve iş hayatına donanımlı katılımını desteklemek için Gelişim Destek Burs Fonu oluşturdu. Törenden elde edilen tüm gelir bu fona aktarılacak.

Ersun Yanal'dan Açıklamalar

Tören öncesi konuşan Ersun Yanal, ülkemizdeki genç nüfusun büyüklüğüne dikkat çekerek, "Spor, sanat ve kültürde gençleri destekleyerek, fırsat eşitliği oluşturmak istiyoruz" dedi. Ayrıca, sivil toplum projelerinin gençlere olan katkılarından bahsetti ve desteklenen projelerin önemini vurguladı.

İren Ağan Yanal'ın Duyguları

Ersun Yanal'ın eşi Iren Ağan Yanal, "Bu projenin bir parçası olmaktan mutluyum. Katılan herkese teşekkür ederim" diyerek, duygularını paylaştı.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu Yanal Vakfı,

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu Yanal Vakfı, "Vefa Ödülleri" töreninin ilkini Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Yerleşkesi'nde gerçekleştirdi. Yanal, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal