Yalı Çapkını dizisinin genç yıldızı Buce Buse Kaharam, dizideki rolüne hakaret edenlere dava açıyor

Bu sezonun şüphesiz ki en çok konuşulan dizisi Yalı Çapkını oldu. Dizide evli bir adamla birlikte olan Pelin karakterini canlandıran genç oyuncu Buce Buse Kahraman, sosyal medyadan aldığı yorumlara daha fazla dayanamadı. Dava açma hazırlığına başladı. İşte detaylar…

17.04.2023-09:58 - (Son Güncelleme: 17.04.2023-09:58)

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in rol aldığı Yalı Çapkını dizisi, reytingleri altüst etmeye devam ediyor. Ailelerinin zoru ile evlendirilen ve zorunlu birliktelikleri aşka dönüşen iki gencin hikayesinin anlatıldığı dizide, Seyran ile evli olan Ferit karakterinin sevgilisini canlandıran Buce Buse Kahraman, rolü gereği dizinin fanları tarafından sık sık eleştiriliyordu. Afra ve Mert’i birbirlerine çok yakıştıran dizinin genç fanları, dizide ikilinin arasını bozmaya çalıştığını düşündükleri Pelin karakterini canlandıran Kahraman’a sosyal medyadan, ‘metres’ gibi ağır eleştiri ve yorumlarda bulunmaya başladı. 

Buse Buse Kahraman ve Yalı Çapkını fanları davalık oluyor

Yapılan sert eleştirilere daha fazla dayanamayan genç oyuncu, birçok sosyal medya hesabına dava açmaya hazırlanıyor. Daha önce menajerlik şirketi tarafından yapılan ‘hakaret’ boyutundaki yorumlar için hukuki işlem başlatılacağı belirtilmişti. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal