Yalı Çapkını dizisine final getirecek ayrılık! Afra Saraçoğlu'ndan kötü haber geldi

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, bir diğer başrol oyuncusu ve beraber olduğu Mert Ramazan Demir hakkında çıkan ayrılık iddialarına yanıt verdi.

01.12.2023-15:28 - (Son Güncelleme: 01.12.2023-17:32) Yalı Çapkını dizisine final getirecek ayrılık! Afra Saraçoğlu'ndan kötü haber geldi

Son yılların sevilerek izlenen Yalı Çapkını dizisinde başrollerde bulunan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu aşk yaşamaya başlamış, Sosyal Medya ve kamuoyuna bu yayılmıştı.

Ayrılık iddialarına yanıt verdi

Yalı Çapkını’nda Seyhan rolünü oynayan Afra Saraçoğlu, dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile arasındaki ilişki hakkında konuştu. Muhabironline’nin haberine göre; Afra Saraçoğlu, 25. Yaş günü için düzenlenen partide bu konu hakkında son noktayı koydu. Güzel oyuncu “Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok” cümlelerine yer verdi.

Bir önceki doğum günündeki görüntüleri gündem olmuştu

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile ayrılmadan önce oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile birlikteydi. Bir önceki doğum günündeki görüntüleri sosyal medyada Gündem olan eski çift, sonrasında ortak bir ayrılık kararı almıştı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal