Yalı Çapkını 71. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Star TV’nin fenomen dizisi Yalı Çapkını’nın 71. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Hayran kitlelerinin gündeminde ise Yalı Çapkını 71. bölüm özeti, Yalı Çapkını son bölüm izle gibi terimler yer alıyor. Peki Yalı Çapkını 71. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Soruların yanıtı haberimizde…

24.05.2024-17:39 - (Son Güncelleme: 24.05.2024-17:39) Yalı Çapkını 71. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde her geçen bölümle beraber heyecan artıyor. Son bölümde yaşananlar sonrası Yalı Çapkını hayranları için hafta geçmek bilmezken yeni bölüm hakkında bilgi edinmek isteyenler ise Yalı Çapkını yeni bölüm özeti, Yalı Çapkını 71. bölüm fragmanı gibi terimlerle sorgulamalar yapıyor. Peki Yalı Çapkını 71. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Yalı Çapkını 71. bölümde neler olacak?

Seyran, hastalığını Ferit'ten saklamak için büyük çaba sarf eder. Kazım'a karşı derin bir öfke duyan Esme, sinirini Zerrin'den çıkarır fakat beklenmedik bir durumla karşılaşır. Esme, bu durum karşısında büyük bir endişeye kapılarak Tayyar'dan yardım ister. Seyran ve Suna, annelerine destek olmaya çalışırken, olan biteni öğrenirler. 

Yalı Çapkını 71. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Babasından beklediği takdiri hiçbir zaman göremeyen Orhan, bu duruma çok üzülür, ancak Ferit, ona yanında olduğunu hissettirir. Hastalığının belirsizliği içinde olan Seyran, bir psikiyatristten yardım almaya karar verir. Orhan ise büyük bir tuzağa adım adım yaklaşırken, tehlike çanları onun için çalmaya başlar.

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? 

Yalı Çapkını yeni bölüm, 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal