Yalı Çapkını 48. bölüm fragmanı: Yalı Çapkını bugün var mı, ne zaman? Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak?

Reyting rekorlarını alt üst eden Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm hakkındaki heyecanlı bekleyiş giderek artıyor. Her Pazartesi günü Star TV’de yayınlanan iddialı yapımın yeni bölümünde neler olacağı araştırılıyor. Dizi severler Yalı Çapkını 48. bölüm fragmanı terimlerini sorgulamalarının en ön sırasına koydu. İşte detaylar…

17.11.2023-16:48 - (Son Güncelleme: 17.11.2023-16:48)

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da dizi dünyasına yön veren yapımlardan birisi olan Yalı Çapkını yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldığı sevilen dizinin 48. bölüm fragmanı arama motorlarında en çok araştırılan konulardan birisi olan öne çıkıyor. Peki Yalı Çapkını bugün var mı, Ne Zaman? Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak?

Ferit, Şehmuz'un şartları karşısında köşeye sıkışmıştır ve çareyi İfakat'ten yardım istemekte bulur. İfakat her şeyi Halis Ağa'ya anlatmaları gerektiği konusunda Ferit'i ikna ederken, Halis Ağa durumu öğrenince Ferit'i de alarak Şehmuz'un kapısına gider.

Yalı Çapkını Yeni Bölüm

Şehmuz'un tavrı ise nettir; Ferit olmazsa Pelin'i başkasıyla evlendirecektir. Yalıda ise Suna ve Kaya'nın sözü kesilir. Nükhet, Suna'yı gerçeklerle yüzleştirir ancak Suna'dan beklemediği bir tepki alır. Seyran ise fotoğrafların arkasındaki gerçeği öğrenebilmek için harekete geçer. Halis Ağa, Ferit'ten bir seçim yapmasını ister.

Yalı Çapkını bugün var mı, ne zaman?

Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm, Star TV’nin 17 Kasım 2023 Cuma günü TV yayın akışı içerisinde yer alıyor. Dolayısıyla Yalı Çapkını yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de ekranlara gelecek. Yalı Çapkını 48. bölüm fragmanı ise yeni bölüm sona erdikten sonra yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal