Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını’nın 3. sezonunun ne zaman başlayacağı sorusu sonbahar döneminin yaklaşmasıyla beraber gündemde yer alan sorular arasında yer aldı. Star TV ekranlarında 2 sezon boyunca reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi yeni sezon fragmanı tarihi merak konusu. Peki Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

16.08.2024-10:25 - (Son Güncelleme: 16.08.2024-10:25) Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde büyük başarılarla geçen 2 sezonun ardından 3. sezonun ne zaman başlayacağı ve yeni sezonda izleyenleri nelerin beklediği merak ediliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama olan Yalı Çapkını dizisinin yeni sezon tarihini bilmek isteyenler araştırmalarını arama motorlarından sürdürüyor. Peki Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlayacak?

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu için heyecan giderek artıyor. Geçtiğimiz sezonun finalinde, Halis Ağa'nın beklenmedik planları ve Seyran'ın akıbeti izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. Seyran'ın "öldü mü?" sorusu ise sezon finaline damgasını vurmuştu. Şimdi ise izleyiciler, "Yalı Çapkını ne zaman başlıyor?" sorusuna yanıt arıyor.

Dizinin 3. sezonu için kesin bir tarih henüz açıklanmadı, ancak önceki yıllar göz önüne alındığında, Yalı Çapkını'nın eylül ayının ikinci haftasında 74. bölümüyle ekranlara geri dönmesi bekleniyor.

Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Yalı Çapkını sezon finalinde neler oldu?

Sezon finalinde Pelin'in, Seyran'a hastalığı hakkında bilgi verdiği anlar ikilinin arasındaki ilişkiye yeni bir boyut kazandırmıştı. Ferit ise sevdiklerini korumak için daha güçlü olmaya karar vermiş ve bu süreçte en büyük desteği Kont Ziya'dan almıştı. Kont Ziya'nın rehberliğinde büyük bir değişim geçiren Ferit, bu yeni haliyle Seyran'ı rahatsız etmiş ve Seyran, Halis Ağa'ya durumu bildirmeye karar vermişti. Bu hamle, Halis Ağa ve Kont Ziya'yı karşı karşıya getirmişti.

Halis Ağa'nın Korhan Ailesi’ni sarsan büyük planı, herkes için büyük bir sürpriz oldu. Finalde ise Seyran, ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide kaldı. Yeni sezonda bu heyecan dolu hikayenin nasıl devam edeceği merakla bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal