Yalı Çapkını 18. bölüm fragmanı: Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Star TV Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Star TV’de reyting rekorlarını alt üst eden Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm araştırmaları sürüyor. Öte yandan dizi severler son bölümde neler olduğunu da internet üzerinden araştırıyor. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Star TV Yalı Çapkını son bölümde neler oldu? İşte Yalı Çapkını 18. bölüm fragmanı...

13.01.2023-12:01 - (Son Güncelleme: 13.01.2023-12:01) Yalı Çapkını 18. bölüm fragmanı: Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Star TV Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Yalı Çapkını 18. bölüm araştırmaları sürüyor. Star TV’de her Cuma akşamları izleyenlerle buluşan ve reyting zirvesini kimseye bırakmayan Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit’in neler yaşayacağı dizi severlerin gündeminin zirvesinde yer alıyor. Öte yandan Yalı Çapkını 18. bölüm fragmanı hakkındaki araştırmalar sürüyor. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Star TV Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Bu akşam yayınlanacak olan Yalı Çapkını yeni bölümde kafası karışık olan Seyran, fikir vermesi için Kazım’a danışmaya gider. Ferit ise Serter’in Pelin’in hayatından çıkması adına bir hamle yapar fakat bu hamlenin beklenmeyen sonuçları olacaktır.

Yalı Çapkını Yeni Bölümde Ne Olacak

Koleksiyon yüzü için yeni birisini arayan Efe Han, Seyran’la bu konuda konuşmak ister. Fakat bu işe aracı olan Defne ise Ferit, Orhan ve İfakat’in öfkesine maruz kalacaktır.

Yalı Çapkını yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal