Wordle Türkçe bugünkü kelime ne? 18 Nisan Wordle günün kelimesi

Wordle Türkçe oyununun 17 Nisan kelimesinin ne olduğunu araştıran oyunseverler aynı zamanda 18 Nisan günün kelimesini de merak ediyor. Peki, Wordle Türkçe bugünkü kelime ne? İşte 18 Nisan Wordle günün kelimesi..

17.04.2022-23:37 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-23:37) Wordle Türkçe bugünkü kelime ne? 18 Nisan Wordle günün kelimesi

2022 yılının en çok ilgi gören oyunlarında biri olan Wordle Türkçe oyunu ilk olarak Wordle İngilizce olarak hayatımıza girdi. Gördüğü yoğun ilgiden dolayı Türkçe versiyonu da çıkarılan oyunda hergün kutucukların içine gizlenen yeni kelime tahmin edilerek oynanıyor.

Wordle Türkçe oyunu adından da anlaşılacağı gibi kelime tahmin etme oyunudur. İlk olarak İngilizce versiyonu geliştirilen ve daha sonra Türkçe versiyonu da çıkarılan oyunda kutuların içine gizlenen bir kelime tahmin yoluyla harfleri ortaya çıkarıyor ve çıkan harflerden de kelime tahmin edilerek bulunuyor.

Wordle Türkçe bugünkü kelime ne?

Wordle Türkçe bugünkü kelime ne?

Günde 1 kez oynama ve 6 hak verilen oyunda 5 harfli kelimeyi bulmaya çalışan oyunseverler, 17 Nisan kelimesinin ne olduğunu araştırmaya başladılar.

Oyunda tahmin kelimelerini kutulara yerleştiren oyunseverler 17 Nisan kelimesini 'KABİN ' olarak bulmuşlardır. Peki, 18 Nisan günün kelimesi nedir?

18 Nisan Wordle günün kelimesi: SİĞİL

Wordle Türkçe bugünkü kelime ne?

Wordle Türkçe oyunun 18 Nisan günü oynayan çok sayıda kullanıcı günün kelimesinin ne olduğunu araştırıyorlar. Wordle kelime oyununda sistemin sunduğu 5 harfli bir kelimeyi tahmin etmeye çalışan oyunseverler en fazla verilen 6 hak ile birlikte kutuların içine gizlenen 5 harfli kelimeyi sırasıyla tahmin etmeye çalışıyorlar. Doğru tahmin ettiği harfleri doğru yere yerleştirme sonucunda ise günün kelimesine ulaşıyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal