Wordle İngilizce bugünkü kelime ne? 14 Nisan Wordle İngilizce günün kelimesi

Wordle oyununda 14 Nisan gününün kelimesi birçok kullanıcı tarafından merak edilen bir soru olarak yer aldı. Wordle İngilizce bugünkü kelime ne? sorusunun yanıtını içeren detaylı bilgiyi haberimizin içeriğinde sizler için derledik. İşte, 14 Nisan Wordle İngilizce günün kelimesi.

14.04.2022-00:36 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-00:36) Wordle İngilizce bugünkü kelime ne? 14 Nisan Wordle İngilizce günün kelimesi

022 yılının en çok beğenilen oyunlarından birisi olarak hayatımızda yer alan Wordle oyunu adından da anlaşılacağı gibi kelime tahmin etme oyunudur. İlk olarak İngilizce versiyonu geliştirilen oyunun çok fazla ilgi görmesi sonrası Türkçe versiyonu da çıkarılmıştır.

Wordle İngilizce oyununda kutuların içine gizlenen kelimeyi bulmaya çalışan oyun severler, günün yanıtını merak ediyor.

Wordle İngilizce bugünkü kelime ne?

İngilizce olarak kutuların içine yerleştirilen 5 harfli kelimeyi bulmaya çalışan oyun severler, 14 Nisan kelimesinin ne olduğunu araştırmaya başladılar. İşte Wordle İngilizce oyununun bugünkü kelimesinin yanıtı.. 

Wordle İngilizce bugünkü kelime ne?

Wordle oyununu oynayarak her gün yeni bir kelimeyi bulmaya çalışan oyuncular 14 Nisan Wordle İngilizce günün kelimesini 'MINCE' olarak bulmuşlardır.

Wordle oyunu nedir?

2021 yılının son aylarında hayatımıza giren Wordle kelime oyunu, 5 harfli bir kelimeyi tahmin ederek oynanır. Oyuncuya en fazla 6 hak verilen ve kutuların içine gizlenen 5 harfli kelimeyi sırasıyla tahmin etmeye çalışan oyuncular, ortaya doru tahmin ettiği harflerin yardımıyla oluşan kelimeyi bulmaya çalışıyor.

Henüz mobil uygulaması geliştirilmeyen Wordle oyununu günde 1 kez sadece web sitesi üzerinden oynanıyor. Oyunu oynamak isteyen kullanıcılar arama motoruna Wordle İngilizce yazıp oyunun İngilizce versiyonunu oynayabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal