Whatsapp’tan devrim niteliğinde yenilik: Bilinmeyen kullanıcılar sessize alınabilecek

Yeni güncellemeleri üst üste duyurarak dikkatleri üzerine çeken Whatsapp’tan devrim niteliğinde bir yenilik daha geldi. Whatsapp’ın yeni güncellemesine göre, bilinmeyen kullanıcılardan gelen bildirimler sessize alınabilecek. İşte detaylar...

20.06.2023-17:31 - (Son Güncelleme: 20.06.2023-17:52)

Son haftalarda çok sayıda yeniliği uygulama içerisine getirerek kullanıcı memnuniyetini üst düzeyde tutmak isteyen Whatsapp, gizlilik konusunda ipleri sıkı tutarak bir yeniliğe daha gitti. Uçtan uca şifreleme, sohbet kilidi, kaybolan mesajlar, bir kez görüntüle, ekran görüntüsü almayı engelleme ve çevrimiçi olmayı gizleme gibi pek çok özelliği getiren Whatsapp’ın son güncellemesiyle beraber artık bilinmeyen kullanıcılardan gelen bildirimler sessize alınabilecek.

Bilinmeyen kullanıcılar sessize alınabilecek

Yeni gelen özellikle beraber artık kimliği bilinemeyen kişilerden gelen aramalar otomatik olarak filtrelenerek sessize alınacak. Böylelikle spam ve dolandırıcılık gibi zararlı girişimlerin de önü kesilmiş olacak. 

Whatsapp Bilinmeyen Kullanıcılar

Whatsapp’tan yapılan açıklamada söz konusu kişilerden gelen aramalarda telefonun çalmayacağı ve yalnızca kişinin önemli biri olduğu netleşirse arama listesinde detaylarının görüntüleneceği bildirildi.

Gizlilik ayarı kontrolü kullanıma sunuldu

Gizlilik ayarı kontrolü'nü kullanıma sunduğunu duyuran WhatsApp, bu özellik ile beraber mesajlarınızın, aramaların ve kişisel bilgilerin güvenliğini artıran birden çok gizlilik özelliğini kullanıma sunuyor.

Whatsapp güncelleme

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal