Washington'da Filistinli Kadınlar İçin Protesto

ABD'nin başkentinde Filistinli kadınlar için yapılan protestoda yetkililere kadın çığlıkları dinletildi.

18.10.2024-00:45 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-00:45) Washington'da Filistinli Kadınlar İçin Protesto

Washington'da Filistin Destekçileri Protesto Düzenledi

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'da, bir grup Filistin destekçisi aktivist, Gazze'deki kadınlara yönelik gerçekleştirilen saldırılara son verilmesi talebiyle protesto etkinliği düzenledi.

Protesto Detayları

Protestocular, Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı önünde toplandı ve kadınların çığlıklarını megafonla dinleterek dikkat çekti. "Batı Feminizmi Efsanesi" adı verilen etkinlikte, Gazzeli annelere ve kadınlara yönelik yapılan saldırıları kınayan dövizler taşındı. Activist grup, gerçekleştirdikleri sokak tiyatrosu performansı ile süreci daha etkili hale getirmeyi amaçladı.

Açıklamalar ve Hedefler

Aktivistler, İsrailli askerlerin kadınlar ve çocuklara yönelik saldırılarının durdurulması için çağrıda bulunarak, Dışişleri Bakanlığının önünde bir araya geldi. Protesto sırasında, kefene benzeyen kıyafetler giyen katılımcılar, Filistinli kadınların ve çocukların korkutucu çığlıklarını simgeleyen ses kayıtlarını megafonla dinletildi.

Etkinlik, katılımcıların olaysız biçimde dağılmasıyla sona erdi.

ABD'nin başkenti Washington DC'de bir grup Filistin destekçisi aktivist, Gazze'deki kadınlara...

ABD'nin başkenti Washington DC'de bir grup Filistin destekçisi aktivist, Gazze'deki kadınlara yönelik saldırılarına son vermesi için İsrail'i protesto ederken, Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığının önüne gelerek burada çalışanlara Filistinli kadınların ve çocukların ürkütücü çığlıklarını sembolize eden ses kayıtlarını megafon yoluyla dinletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal