Voleybolda Yeni Dönem: Efeler Ligi'nin İsim Sponsoru SMS Grup

SMS Grup, Efeler Ligi'nin iki yıllık isim sponsoru oldu. TVF ve SMS Grup arasındaki iş birliği açıklandı.

09.10.2024-12:30 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-12:30) Voleybolda Yeni Dönem: Efeler Ligi'nin İsim Sponsoru SMS Grup

Efeler Ligi'nde Yeni Sponsor SMS Grup

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile SMS Grup arasında yapılan isim sponsorluğu anlaşması ile Efeler Ligi'nin yeni ismi belli oldu. SMS Grup, iki yıllık süreyle ligin isim sponsoru oldu.

İmza Töreni Düzenlendi

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve SMS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Öztürk katıldı. Üstündağ, Türk voleybolunun başarısında sponsor desteğinin önemli olduğunu vurgulayarak, "Bugün kadınlarda ve erkeklerde elde ettiğimiz başarılar ortada. Milli takımlarımızın yanı sıra ligimizin de kalitesini görüyoruz. SMS Grup, milli takımımızın da resmi sponsoru. Onlara voleybola olan destekleri için teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

AXA Sigorta ile İş Birliği

Üstündağ, AXA Sigorta ile olan iş birliklerinin devam edeceğini belirterek, 18 Ekim'deki seçimlerin önemine dikkat çekti. Geçmişteki seçimlerde tek aday olduğunu hatırlatan Üstündağ, "Voleybola hizmet edeceği anlayışıyla her zaman adayların olmasını arzuladık. Hayırlı olsun, başarılar diliyorum," dedi.

Serhat Öztürk'ün Açıklamaları

SMS Grup'un Başkanı Serhat Öztürk ise, şirketin geçmişten bugüne sporla iç içe olduğunu belirtti. "Voleybol Federasyonu ve Akif Bey'in önderliğindeki desteklerinden dolayı memnuniyet duyuyoruz. Bizim katkılarımız Başkanın yaptıklarının yanında çorbada tuz olamaz. Sporun ve voleybolun yanında olmaya devam edeceğiz," dedi.

Öztürk, ayrıca çeşitli spor dallarında da destek verdiklerini ifade ederek, "Futbol, basketbol, voleybol gibi pek çok alanda faaliyet gösteriyor, ihtiyacımız olduğunda gerekli tesislerin yapımında ve finansmanında yer alıyoruz," şeklinde konuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile SMS Grup arasında Efeler Ligi isim sponsorluğu anlaşması...

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile SMS Grup arasında Efeler Ligi isim sponsorluğu anlaşması yapıldı. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ (solda) ile SMS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Öztürk (sağda) katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal