Victor Osimhen’in gol şarkısı belli oldu: O müzikle taraftarı coşturacak

Galatasaray’ın dünyaca ünlü yeni transferi Victor Osimhen’in gol şarkısı taraftarın merak ettiği konular arasında yer alıyordu. Nijeryalı santraforun golleriyle taraftarı coşturacağı müziğin belli olduğu öğrenildi.

05.09.2024-09:50 - (Son Güncelleme: 05.09.2024-09:50) Victor Osimhen’in gol şarkısı belli oldu: O müzikle taraftarı coşturacak

Napoli’den kiralık olarak Galatasaray’a katılan Nijeryalı yıldız santrafor Victor Osimhen’in gol şarkısı belli oldu. 

Galatasaray, İtalya’nın Napoli takımından transfer ettiği Nijeryalı yıldız Victor Osimhen ile dünya futbolunda büyük ses getirdi. 100 milyon Euro’luk piyasa değeriyle Süper Lig tarihinin en değerli transferi unvanını alan Osimhen, aynı zamanda Süper Lig’deki 16 kulüpten daha yüksek bir değere sahip.

Victor Osimhen’in gol şarkısı belli oldu: O müzikle taraftarı coşturacak

Coşkuyla Karşılandı

İstanbul’a gelen Osimhen, Galatasaray taraftarı tarafından coşkuyla karşılandı. Yıldız futbolcunun transferi, sarı-kırmızılı camiada büyük heyecan yarattı ve taraftarlar, onun performansını sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Osimhen’in Gol Müziği Belli Oldu mu?

Osimhen’in Lille'de oynadığı dönemden paylaşılan ve 'Yarim Yarim' şarkısı eşliğinde dans ettiği bir video, yeniden gündeme geldi. Galatasaray taraftarları, sosyal medyada bu görüntüler üzerinden yorumlar yaparak, Osimhen'in gol müziğinin bu şarkı olmasını önerdi. Taraftarlar arasında video büyük ilgi gördü ve binlerce kez izlendi. (Mynet)

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal