Venezuela Ziyaret Edilecek Yerler

Hayatta herkesin bir kere de olsa dahi kesinlikle Venezuela ziyaret edilecek yerler arasında olmalıdır. İşte, Venezuela ziyaret edilecek yerler...

07.07.2020-13:52 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-13:50) Venezuela Ziyaret Edilecek Yerler

Renki insanların ve egzotik bir yaşamın bulunduğu Venezuela da ilk andan itibaren sizi kendisine hayran bırakacaktır.

Güney Amerika bölgesin de Venezuela için mutlaka gezip görülmesi gereken yerler şunlardır;

Morrocoy National Park

Ülkenin en çok ziyaret edilen bölgelerinden biri olan Morccoy Ulusal Parkı kesinlikle rotanız da olup ziyaret etmeniz gereken yerlerdendir.

Playa El Yaque

Eğer tatilinizi deniz, kum, güneş üçlüsü üzerine kuruyorsanız bembeyaz kumsalları ve masmavi denizleri ile turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği Playa El Yaque bu tatili yapmanız için uygun olan en iyi yer.

Mochima National Park

Yıl da 500 bin kişinin ziyaret ettiği bu park karayipler boyunca uzanan eşsiz bir güzelliğe sahip olun korunmak için Mochima National Park kurulmuştur.

Angel Şelalesi

1000 metrelik bir yüksekliğe sahip olan bu şelale UNESCO dünya mirası listesindedir. Kesinlikle görülmesi gereken yerlerden biri olan Angeel Şelalesi eşsiz bir güzelliğe sahiptir.

Venezuela da Dikkat Etmeniz Gerekenler

Turist olarak gittiğiniz bu ülke de her an soyulabilirsin. Ülkenin başkenti olan Caracas en güvensiz yerlerden biri, yerel halkın bile dışarıda telefonla konuşmadığı kıymetli eşyalarını gözler önüne sermediği sürekli tetikte olan bu yer sizin de tetikte olmanızı gerektirir.

Akşamları hava karardıktan sonra sokaklar da çok sık dolaşmamaya özen gösterin
Konaklama yapacağınız bölge ve oteli en iyi güvenli yerden tutmaya çalışın
Marketler de yiyecek ve kişisel malzeme bulma olasılığınız çok düşük bu konu da sıkıntı yaşamamak için kişisel ve özel eşyalarınızdan yedekli alabilirsiniz.

Banka kartlarınızı kullanamayacağınız bu yerde paranızı döviz bürosun da bozdurup zarar edebilirsiniz bu yüzden karaborsadan bu işi halletmeniz gerek bunları yapabilmeniz için güvendiğiniz bir tanıdık olmalı yani oranın yerlilerinden mutlaka biri ile arkadaş olmalısınız bu durum sizi fazla zorluk çekmekten kurtaracaktır.

Venezuela askerlerine dikkat eden yabancı olduğunuzu anladıkları anda sizden rüşvet koparmaya çalışacaklar öyle ki bazen hileye ile başvuracaklar bu durum da sakin olun ve soğukkanlı davranın istediklerini vermeyin.

Venezuela ziyaret edilecek yerlerin her biri birbirinden güzel ve mükemmel ama kendinizi korumaya almayı unutmayın.

Venezuela da Konaklama Yapılacak Yerler

Başkent Caracas da birçok otel bulmanız mümkün, sorun doğru ve günelir oteli nasıl bulacağınızdır gitmeden önce detaylı bir şekil de araştırıp öyle gitmelisiniz. Caracas da bulunan Oteller den birkaçı şöyle;

  • Apartamento tipo estudio
  • room caracas venezuela
  • mariani inretnational tower
  • Marriot Venezuela hotel playa grande
  • Cima del marla lıanada

Bu otelleri değerlendirip bura da konaklayabilirsiniz. Birçok otel bulunuyor olması sizi bu yönden şanslı kılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal