Vedat Milor, sandviç ekmeği ve patates kızartmasından oluşan 'patso'ya ilişkin tartışmaya dahil oldu. Twitter hesabında paylaşımda bulunan Vedat Milor, ‘Utandıran itiraf: Bir restoran eleştirmeni olarak patsonun en iyi nerede yeneceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok’ ifadelerini kullandı.
Art arda paylaşımda bulunan Vedat Milor, ‘Cevval girişimciler için iş fikri: Ekşi mayalı tost ekmeği içinde üçlü kızartma yöntemiyle hazırlanmış patates kızartması’ dedi.
TAKİPÇİLERİ CEVAP VERDİ
Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Vedat Milor’un paylaşımına yoğun ilgi göstererek yorumda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı, Milor’a şöyle karşılık verdi: ‘Üzgünüm ama hayır. Henüz denemedim fakat ekşi mayalı sandviç ekmeği yumuşak olmaz ve doyurucu olacağı için tıkar, içinde de patatesle olmaz. Patsoyu halis muhlis yumuşacık beyaz tost ekmeği ile yapmalısınız ki kolay çiğnensin, boğazdan kolay kaysın’
ÜÇLÜ KIZARTMA YÖNTEMİ
Başka bir Twitter kullanıcısı ise şunları söyledi: ‘Sanırım üçlü kızartma: İngiltere’nin ünlü aşçılarından Heston Blumenthal mükemmel patates kızartması için üçlü kızartma yöntemini geliştirmiş. Önce hafif haşlayıp soğutma, sonra daha düşük ısıda kızartma ve ardından kızgın yağda cam gibi kabuk oluşturacak şekilde son kızartma.’