Van'da polis helikopteri bu kez de 15 yaşındaki genç için havalandı! 15 yaşındaki genç hastaneye ulaştırıldı

Van'ın Çatak ilçesinde 'testis torsiyonu' hastalığı bulunan 15 yaşındaki çocuk için acil çağrı yapıldı. Acil hastaneye götürülmesi gereken genç için polis helikopteri havalandı.

22.07.2022-09:13 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-09:36) Van'da polis helikopteri bu kez de 15 yaşındaki genç için havalandı! 15 yaşındaki genç hastaneye ulaştırıldı

Van'ın Çatak ilçesine bağlı olan Çılga Mahallesi Çamlıca Sokakta yaşayan Muhammet Tamğaç, 15 yaşındaki 'testis torsiyonu' rahatsızlığına yakalanmıştır. Tamğaç, bir anda rahatsızlanması sonucundan polis helikopteri ile Çatak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Acil ameliyat için devreye polis helikopteri girdi

Hastane tarafından koyulan 'testis torsiyonu' teşhisi üzerine 15 yaşındaki Muhammet Tamğaç'ın acil ameliyata girmesi gerektiği bildirildi. Bunun üzerine hastaneye sevki için polis helikopteri talebinde bulunuldu. 

Gelen haberler üzerine Van İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Komuta Merkezi görevlilerinin sevki için helikopter talep edilmesi üzerine Van Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğüne ait polis helikopter, Çatak ilçesine sevk edildi.

Van'da polis helikopteri

Hastaneden alınarak helikopterle Havacılık Şube Müdürlüğü pistine getirilen Muhammet Tamğaç, onu hazır bekleyen ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. 

Van'da polis helikopteri

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal