Van'da Kayıp Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Van'da 12 gündür kayıp üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları devam ediyor. Ailesi ve ekipler sahilde yoğun çaba gösteriyor.

09.10.2024-11:32 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-11:32) Van'da Kayıp Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Van'da Kayıp Üniversite Öğrencisi Arasındaki Umutlar Tükenmiyor

Van'da, 27 Eylül'den bu yana kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş için arama çalışmaları sürüyor. Kabaiş, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisidir. Arkadaşlarına, çakıl taşı toplamak amacıyla sahile gideceğini söylemişti.

Arama Çalışmalarının Detayları

Arama faaliyetleri, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve AFAD gibi çeşitli kuruluşların dalgıç ekipleri tarafından yürütülüyor. Ekipler, su altı görüntüleme cihazları kullanarak suyu tarıyor.

Arama çalışmalarında, Bardakçı Mahallesi ve İskele sahilinde bulunan metruk yapılar ile sazlık alanlar da inceleniyor. Güvenlik kameraları gözden geçirilirken, arama kurtarma köpekleri ve termal kameralar da kullanılıyor.

Aile Bekleyişini Sürdürüyor

Kabaiş'in ailesi ve yakınları, aramaların yapıldığı bölgede umutla beklemeye devam ediyor. Her geçen gün, kaybolan Rojin Kabaiş'in bulunması için dilekler artıyor.

Van'da, 12 gündür kayıp üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları devam ediyor. Arama...

Van'da, 12 gündür kayıp üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmaları, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ile Su Altı Grup Amirliği ve AFAD dalgıç ekiplerince yürütülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal