Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Rojin Kabaiş'in kaybolduğu günden bu yana süren arama çalışmaları, onuncu gününde de tüm hızla sürdürülüyor.

07.10.2024-12:35 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-12:36) Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Rojin Kabaiş İçin Zorlu Arama Operasyonu

Van'da, 27 Eylül Cuma gününden itibaren kendisinden haberdar olunamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş için arama çalışmalarına devam ediliyor. Kabaiş, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olarak eğitim görmekte.

Cumadan Beri Kayıp

Arkadaşlarına sahile çakıl taşları toplamak üzere gideceğini söyleyen Kabaiş'in kaybolmasının üzerinden on gün geçti. Ailesi ve arkadaşları, genç kadından hala bir iz bulabilmek umuduyla çeşitli yerlerde arama yapılıyor.

Arama Ekipleri Tüm İhtimalleri Değerlendiriyor

Sahil Güvenlik, İl Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü gibi çeşitli kuruluşlar, kaybolma olayını çözmek için seferber oldu. Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ile AFAD dalgıç ekipleri, su altı incelemeleri gerçekleştirmek amacıyla son teknoloji ekipmanlar kullanıyor. Su altında yapılan arama çalışmaları esnasında yandan taramalı sonar cihazları ile bölgenin kontrolü sağlanıyor.

Aile Bekleyişte

Kabaiş'in yakınları ve ailesi, arama çalışmalarının sürdürüldüğü bölgedeki bekleyişlerini sürdürüyor. Umut ve endişe içinde gün geçiren yakınları, genç kadının bir an önce bulunmasını bekliyor.

Van'da 27 Eylül Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin...

Van'da 27 Eylül Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları onuncu gününde de sürüyor. Sahilde cep telefonu ve kulaklığı bulunan Kabaiş'in bulunması için ekipler tüm imkanlarını kullanarak hem gölde hem de kıyıda arama yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal