Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van'da 27 Eylül'den beri kayıp olan Rojin Kabaiş için termal kameralarla arama sürüyor.

05.10.2024-11:37 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-11:38) Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van'da Termal Kameralı Arama Başlatıldı

Van'da 27 Eylül Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Rojin Kabaiş için arama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarının sekizinci gününde, kaybolan üniversite öğrencisinin izlerini bulmak için termal kameralarla detaylı bir araştırma yapılıyor.

Arama Ekipleri Saha Dağılımı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi olan Kabaiş, arkadaşlarına sahile çakıl taşı toplamak için gideceğini belirtmişti. Ekipler, hem gölün derinliklerinde hem de kıyıda termal kameralı dron ile gözetim yapıyor.

Kolay Girişe Sahip Ekiplerin Yer Aldığı Çalışmalar

Arama faaliyetleri Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte Su Altı Grup Amirliği ve AFAD ekipleri tarafından yürütülmektedir. Elde edilen verilere göre, su altındaki görüntüleme cihazları kullanılarak gölün derinlikleri araştırılmakta.

Sonar Cihazları ile Detaylı İnceleme

Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından temin edilen yandan taramalı sonar cihazları ile çevredeki tüm alanlar titizlikle kontrol edilmektedir. Kabaiş'in ailesi ve yerel halk ise çalışmalara destek vererek, bölgedeki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Van'da 27 Eylül Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin...

Van'da 27 Eylül Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarının sekizinci gününde termal kameralarla arama yapılıyor. Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ile Su Altı Grup Amirliği ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Büyükşehir Belediyesi dalgıçlarının yer aldığı çalışmalarda, su altı görüntüleme cihazı kullanılarak gölün derinlikleri taranıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal