Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van'da kaybolan öğrenci Rojin Kabaiş için arama çalışmaları sürüyor. Ailesi umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.

02.10.2024-11:43 - (Son Güncelleme: 02.10.2024-17:04) Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van'da Kaybolan Öğrenci İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

27 Eylül Cuma gününden itibaren kaybolan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş için arama çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini belirterek ayrılan Kabaiş'le ilgili hem gölde hem de kıyıda arama yapılmakta.

Arama Ekipleri Görevde

Sahil Güvenlik ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi dalgıçları, su altı görüntüleme cihazları kullanarak gölün derinliklerinde çalışmalarına devam ediyor. Diğer yandan, Çevik Kuvvet, Polis Arama ve Kurtarma (PAK) ve diğer yerel sivil toplum kuruluşları da kıyıda arama faaliyetleri yürütmekte.

Aileye Destek Sürüyor

Kabaiş'in ailesi, çalışmaların yapıldığı bölgede umutla bekliyor. Baba Nizamettin Kabaiş, arama çalışmalarını başından beri takip ediyor ve kaybolma günü yaşanan ihmalleri vurguluyor. Kızının sağ salim bulunması için herkesten yardım talep ettiğini belirtiyor.

"Herkesten rica ediyorum, eğer biri gördüyse bize haber versin. Kaçırıldıysa şikayetçi olmam. Kızımı sağ salim getirirse mutlu olurum." - Nizamettin Kabaiş

Anne Aygül Kabaiş ise, kızıyla en son görüntülü konuştuğunu ve ardından haber alamadığını aktardı. Kızının kaybolmasından sonra yaşadığı endişeyi duygusal bir şekilde anlattı.

"Lütfen Rojin'i, kızımı bana getirin. Ciğerim yanıyor." - Aygül Kabaiş

Gözyaşları içinde, tüm Türkiye'ye yalvaran aile, kızlarının bulunmasını bekliyor.

Van'da 27 Eylül Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin...

Van'da 27 Eylül Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları sürüyor. Cuma günü akşam saatlerinde arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Kabaiş'in bulunması için hem gölde hem de kıyıda arama yapılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal