Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları 13. Güne Girdi

21 yaşındaki Rojin Kabaiş için süren arama faaliyetleri, 13. günde de devam ediyor.

10.10.2024-13:01 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-13:01) Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları 13. Güne Girdi

Van'da Kayıp Öğrenci İçin Arama Operasyonları

Van ili, 21 yaşındaki Rojin Kabaiş isimli üniversite öğrencisinin kaybolmasının üzerinden 13 gün geçmesine rağmen, arama çalışmaları duraksamadan sürüyor. Kabaiş'in en son, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olduğu ve arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini bildirdiği belirtiliyor.

Arama Çalışmalarında Önemli Ekipler Görevde

Kabaaş'tan 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyor. Kaybolan genç kızın bulunması amacıyla, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği, Su Altı Grup Amirliği ile AFAD dalgıç ekipleri seferber oldu. Van Gölü'nde su altı görüntüleme cihazları kullanılarak detaylı bir araştırma sürdürülüyor.

Kıyı Ekiplerinin Yoğun Çabası

Kıyıda görevli ekipler, sahil yakınlarındaki yerleşim alanlarını, kullanılmayan yapıları ve sazlık alanlarını titizlikle kontrol etmeye devam ediyor. Rojin Kabaiş'in ailesi ve yakınları ise arama faaliyetlerinin yoğun şekilde sürdüğü bölgede sabırla beklemeye devam ediyor.

Van'da, kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları 13'üncü...

Van'da, kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları 13'üncü gününde de devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal