Van'da Kaybolan Öğrenci İçin 7. Gün Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i bulmak için arama çalışmaları yedinci gününde sürüyor.

04.10.2024-12:01 - (Son Güncelleme: 04.10.2024-12:01) Van'da Kaybolan Öğrenci İçin 7. Gün Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van'da Kaybolan Öğrenci İçin Arama Çalışmaları

Van ilinde, 27 Eylül Cuma gününden bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş için arama çalışmaları devam ediyor. Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi olan Kabaiş'in, arkadaşlarına çakıl taşı toplamak amacıyla sahile giderken kaybolduğu öğrenildi.

Gözaltı Çalışmaları İle Genişletilen Aramalar

Arama kurtarma çalışmaları, hem Van Gölü hem de çevresinde yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi dalgıçlarının yer aldığı ekipler, gölün derinliklerinde su altı görüntüleme cihazları kullanarak arama yapıyor.

Ayrıca, Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezi tarafından gönderilen sisi taramalı sonar cihazıyla da bölgenin taraması gerçekleştiriliyor. AFAD, Polis Arama ve Kurtarma (PAK) ekipleri ve sivil toplum kuruluşları da sahil boyunca aktif olarak çalışmalara katılıyor.

Polis Ekipleri Metruk Alanlarda Arama Yapıyor

Bardakçı Mahallesi çevresinde, metruk yapıların ve sazlıkların bulunduğu bölgelerde de polis ekipleri gözaltında arama yapmaktadır. Diğer taraftan, çevredeki güvenlik kameraları da incelenerek Kabaiş'in izine ulaşılmaya çalışılıyor.

Kabaiş'in ailesi ve arkadaşları, arama çalışmalarının yoğun bir biçimde sürdüğü noktada bekleyişlerine devam ediyor. Bölgedeki üzüntü ve umutsuzluk, ailenin kaygılı bekleyişiyle birleşiyor.

Van'da 27 Eylül Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin...

Van'da 27 Eylül Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları yedinci gününde de devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal