Van'da Aileler Evlat Nöbetini Sürdürüyor

Van'daki aileler, çocuklarının kurtulması için DEM Parti önünde eylemlerine devam ediyor. Temiz bir gelecek için mücadele veriyorlar.

03.10.2024-13:47 - (Son Güncelleme: 03.10.2024-13:47) Van'da Aileler Evlat Nöbetini Sürdürüyor

Van'da Aileler Kayıp Çocukları İçin Bir Araya Geldi

Van'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının geri dönmesi için ailelerin başlattığı eylem bu hafta da devam etti. Aileler, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı önünde toplandı.

Türk Bayraklarıyla Protesto

Menekşe Sokak'ta bir araya gelen aileler, ellerinde Türk bayrakları ve dövizlerle DEM Parti İl Başkanlığı binasına yürüdü. Protestolarında terör örgütü PKK'ya ve DEM Parti'ye yönelik eleştiriler yöneltildi. Aileler, çocuklarının geri dönmesi için örgütlere teslim olmaları çağrısında bulundu.

Ailelerin Kararlılığı

Anne Nazlı Sancar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızıyla yeniden kavuşuncaya kadar mücadeleye devam edeceğini ifade etti. Sancar, "Ben bu katillerin kapısından ayrılmayacağım. Boynumu eğmeyeceğim. Umuyorum ki devletimizin gücüyle hepimiz evlatlarımıza kavuşacağız." dedi.

Eyleme katılan Gülser Alkan, yıllardır özlemini çektiği oğluna geri dönmesi için çağrıda bulundu. "Burada evlat mücadelemi sürdüreceğim, umudumuzu kaybetmiyoruz," şeklinde konuştu.

Aileler, cesaretlendirici mesajlar vererek, devletin çocuklarını kurtarmak için gösterdiği çabaları takdir ettiklerini belirtti.

Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl...

Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı önündeki eylemlerine bu hafta da devam etti. Menekşe Sokak'ta bir araya gelen aileler, ellerinde Türk bayrakları ve dövizlerle DEM Parti İl Başkanlığı binasının önüne yürüdü. Terör örgütü PKK'ya ve DEM Parti'ye tepki gösteren aileler, çocuklarına teslim olmaları için çağrıda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal