Van Valisi Ozan Balcı, Kaybolan Öğrenci Rojin Kabaiş için İncelemelerde Bulundu

Van Valisi Ozan Balcı, kaybolan öğrenci Rojin Kabaiş'in arama çalışmalarını yerinde inceledi ve detaylı bilgi aldı.

10.10.2024-20:53 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-20:53) Van Valisi Ozan Balcı, Kaybolan Öğrenci Rojin Kabaiş için İncelemelerde Bulundu

Van Valisi Ozan Balcı'dan Kaybolan Öğrenci İçin İnceleme

Van Valisi Ozan Balcı, 27 Eylül'den bu yana haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye ziyarette bulundu.

Arama Çalışmalarının Yürütüldüğü Bölge Ziyareti

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre, Balcı, kaybolan Kabaiş’in arama sürecinin geçirdiği bölgede detaylı incelemelerde bulundu. Burada, arama ekiplerinden son gelişmeler hakkında bilgi alan Vali Balcı, aynı zamanda Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş ve diğer aile üyeleriyle bir araya gelerek onlara destek mesajları iletti.

Çalışmaların Kapsamı ve Koordinasyonu

Balcı, Kabaiş’in bulunması için Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, AFAD ve diğer birimlerin işbirliği içerisinde çalıştığını dile getirdi. Arama çalışmaları, geniş bir alanda gerçekleştirilmektedir:

Balcı'nın Açıklamaları:
"Çevre mahallelerde, şehir merkezinde ve 81 ilde çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Kızımızı bulabilmek için tüm deliller ayrıntılı bir şekilde değerlendiriliyor. Arama çalışmalarında botlar, helikopterler, dalgıçlar, arama kurtarma timleri, atlı birlikler aralıksız çalışıyor. Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı ve AFAD ekipleri ile Yüzüncü Yıl Üniversitesinin koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalar, kızımızı bulana kadar devam edecek."

Yanında Bulunan Yetkililer

Balcı'ya, bu ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu ve Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanı Binbaşı Fırat Aslan da eşlik etti.

Van Valisi Ozan Balcı, 27 Eylül'den bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi...

Van Valisi Ozan Balcı, 27 Eylül'den bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i arama çalışmalarının yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu. Ekiplerden son durum hakkında bilgi alan Balcı, baba Nizamettin Kabaiş ve yakınlarıyla bir araya geldi, kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal