Van Emniyet Müdürlüğüne 110 Yeni Araç Tahsisi

Van Emniyet Müdürlüğü, 110 yeni aracı hizmete aldı; güvenlik ve asayişin sağlanması hedefleniyor.

18.10.2024-16:22 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-16:22) Van Emniyet Müdürlüğüne 110 Yeni Araç Tahsisi

Van Emniyet Müdürlüğü'ne Yeni Araçlar Tahsis Edildi

Van Emniyet Müdürlüğü, yeni tahsis edilen 110 aracı düzenlenen bir törenle hizmete aldı. Tören, İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde gerçekleştirildi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Vali Balcı'dan Önemli Açıklamalar

Etkinlikte konuşan Van Valisi Ozan Balcı, emniyet ve asayişin sağlanmasının en önemli görevlerinden biri olduğunu vurguladı. Balcı, yeni araçların vatandaşların can ve mal güvenliğine katkı sağlayacağını belirtti:

"Vatandaşlarımız caddelerde rahat yürüyebiliyorsa, bahçelerde ve iş yerlerinde güvende hissediyorlarsa, bu bizim için hayati öneme sahiptir. Van, huzurlu bir şehir. İnsanlarımız gece geç saatlere kadar sokaklarda gezip, alışveriş yapabiliyor. Bunda polisi ve jandarmayı etkili katkı sunuyor."

İl Emniyet Müdürü Mutlu'dan Vurgu

İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu ise yeni araçların hayırlı olmasını dileyerek, güvenliğin güçlü bir devletin temel şartı olduğunu iletti:

"Güvenlik konusunda asla taviz vermeyeceğiz, hukukun ve demokrasinin çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçte personelimizin özverisiyle en iyi hizmeti vereceğiz."

Önemli İsimler Törende Bir Araya Geldi

Törende, 110 yeni aracın anahtarları polis ekiplerine teslim edildi. Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, AK Parti İl Başkanı Emre Güray, MHP İl Başkanı Salih Güngöralp, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, hayırsever iş insanları ve pek çok kurum yetkilisi katıldı.

Van Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 110 araç düzenlenen törenle hizmete alındı.

Van Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 110 araç düzenlenen törenle hizmete alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal