Van-Bitlis kara yolunda katliam gibi kaza: 2 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı

Van-Bitlis kara yolunda seyreden yolcu otobüsü tır ile çarpıştı. Katliam gibi kazada 2 kişi hayatını kaybederken 4’ü ağır olmak üzere 30 kişi ise yaralandı.

09.06.2024-10:52 - (Son Güncelleme: 09.06.2024-10:52) Van-Bitlis kara yolunda katliam gibi kaza: 2 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı

Sabah saatlerinde Van-Bitlis kara yolunda yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucunda adeta can pazarı yaşandı. Yaşanan kazada 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4’ü ağır olmak üzere 30 kişi ise yaralandı.

Van-Bitlis kara yolunda katliam gibi kaza

Akşam’da yer alan habere göre; Van-Bitlis kara yolunun Kuskunkuran Tüneli yakınlarında bugün sabah saatlerinde yaşanan kaza, Van Gölü firmasına ait bir yolcu otobüsü ile bir tırın çarpışmasıyla meydana geldi. Henüz sürücülerin kimlikleri ve plakaları belirlenemeyen araçlar, bilinmeyen bir nedenden dolayı çarpıştı. 

Van-Bitlis kara yolunda katliam gibi kaza: 2 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı

Olay yerine hemen çok sayıda ambulans, AFAD ve jandarma ekibi yönlendirildi. Kazada, otobüs şoförü ile bir yolcunun hayatını kaybettiği, 4'ü ağır olmak üzere 30 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere sevk edilirken, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. 

Kimliği belirlenen iki kişinin ise Kenan Abi (20) ve Halim Zorlu (20) olduğu açıklandı. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği kaydedildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal